Simon's Kitchen

Simon's Kitchen

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Simon's Kitchen

Wil je je gasten verrassen met een chef die in je eigen keuken de sterren van de hemel kookt? Simon’s Kitchen zal dit met enthousiasme voor je verzorgen! Chef Simon Verkerk uit Utrecht leerde het koksvak bij verschillende sterrenrestaurants in de randstad, waaronder bij Ron Blaauw** en Ciel Bleu**. Ook leidde hij 5 verschillende keukens in binnen en buitenland als chef-kok. Door zijn passie voor reizen ontwikkelde hij een internationale smaak die hij nu graag in zijn gerechten verwerkt. Simon's Kitchen vindt het mooi en uitdagend om elk seizoen de mooie producten van het land en de zee volledig te verwaarden. Je zal een onbezorgde culinaire avond tegemoet gaan met verrassende smaakcombinaties! Voor de laatste maanden van het jaar heb ik een klein team met chefs die voor mij een diner kunnen verzorgen. Wanneer je bij Simon kiest voor een wijnarrangement, krijg je gegarandeerd topwijnen! Deze worden namelijk gepaard met het menu door zijn broer - de beste sommelier van Nederland in 2010 - van Smaragd Wijnen. Wil je nu écht iets speciaals? Kies dan voor het luxe wijnarrangement. Ook is het mogelijk speciale top wijnen per fles te bestellen.

Reviews over Simon's Kitchen

Chef score 10

Uit 63 reviews

Babs

27-11-2023

10

We hadden simon gevraagd om een diner te verzorgen voor ons 40jarig huwelijk. Het was heerlijk met mooie smaakcombinaties en prima wijnen erbij. We hadden met ons gezin een mooie avond. Simon gaf ook goede uitleg over de gerechten en wijn. Een passionele kok met veel kennis van zaken en een leuke en vriendelijke vent. Kortom een aanrader om hem te boeken. .

Karin Termeer

06-11-2023

10

Simon heeft heerlijk voor 9 personen bij ons aan huis gekookt. Verfijnde culinaire gerechten, goed op elkaar afgestemd. Prettige samenwerking. En na afloop een schone keuken. Een aanrader. 👌🏻🥂

Chantal

20-07-2023

10

Simon heeft een fantastisch diner voor ons gemaakt. Hij was heel goed voorbereid en alle gerechten smaakte super. En daarnaast is het een onwijs leuke, vriendelijke vent met veel kennis van koken en wijn. Zeker een aanrader!

Stefan

16-07-2023

10

Simon heeft ons heerlijk verwend op onze bijzondere avond. Heerlijk gegeten en een gezellige gast heer.

Wilco

18-12-2022

10

Ter gelegenheid van de 60e verjaardag van mijn vrouw een verrassingsdiner laten verzorgen door Simon. We hadden ons geen betere verrassing kunnen bedenken! Simon heeft voor mijn vrouw en ons (8 personen) een fantastisch diner bereid. Bij ieder gerecht gaf hij een uitgebreide uitleg over de gebruikte ingrediënten en de bereidingswijze. Een kok met passie voor zijn werk en tevens een goede gastheer. Ik beveel Simon bij iedereen aan.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.