Simon's Kitchen

Simon's Kitchen

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Simon's Kitchen

Wil je je gasten verrassen met een chef die in je eigen keuken de sterren van de hemel kookt? Simon’s Kitchen zal dit met enthousiasme voor je verzorgen! Chef Simon Verkerk uit Utrecht leerde het koksvak bij verschillende sterrenrestaurants in de randstad, waaronder bij Ron Blaauw** en Ciel Bleu**. Ook leidde hij 5 verschillende keukens in binnen en buitenland als chefkok. Door zijn passie voor reizen ontwikkelde hij een internationale smaak die hij nu graag in zijn gerechten verwerkt. Simon's Kitchen vindt het mooi en uitdagend om elk seizoen de mooie producten van het land en de zee volledig te verwaarden. Je zal een onbezorgde culinaire avond tegemoet gaan met verrassende smaakcombinaties! Wanneer je bij Simon kiest voor een wijnarrangement, krijg je gegarandeerd topwijnen! Deze worden namelijk gepaard met het menu door zijn broer - de beste sommelier van Nederland in 2010 - van Smaragd Wijnen. Wil je nu écht iets speciaals? Kies dan voor het luxe wijnarrangement. Ook is het mogelijk speciale top wijnen per fles te bestellen.

Reviews over Simon's Kitchen

Chef score 9.9

Uit 50 reviews

marijke burger

26-09-2022

10

Op 24-09-2022 heeft Simon van Simon’s Kitchen “de sterren van de hemel “voor ons gekookt! En mij en mijn gasten een geweldige avond bezorgd.Het contact tijdens de voorbespreking was al heel plezierig. Simon kwam op de afgesproken tijd en begon rustig met zijn voorbereidingen, terwijl wij nog zaten te borrelen in de tuin.Had alle tijd wanneer je even kwam kijken en iets wilde vragen. De “ amuse” kwam als een verrassing en is echt een “geweldige” opening van het diner.De gerechten werden kort toegelicht en op de vragen over de bijzondere ingrediënten werd steeds een duidelijk antwoord gegeven. Simon werkt heel professioneel rustig door in de woonkeuken en bereid de volgende gangen ondertussen voor. Alles is vers en met liefde voorbereid en overtrof mijn verwachtingen! Vooral omdat de “smaakcombinaties” vaak zo’n bijzonder zijn. Een avond waar ik in mijn eigen keuken met mijn gasten kon genieten van een bijzonder diner! En toen Simon vertrok had hij een “ schone” keuken achtergelaten! Echt een aanrader.

review image 1

Paul Colsen

09-09-2022

10

De chef kwam binnen, stelde zich voor, sjouwde een hoop spullen de keuken in en weg was ie. Wij zaten te borrelen en daar kwam de chef aan met een glazen bol vol met wat later bleek rook, met daarin verborgen een amuse van zalm, prachtig vormgegeven en van smaak. En zo ging het de hele avond, alleen als het nodig was kwam chef Simon de eetkamer, gaf heldere en korte toelichtingen, zo professioneel. Niet van 'is alles naar uw zin?', ' hebt u nog vragen?', etc. Echt heerlijk, top. Over het eten, ik ben zelf nogal een kok, daar kan alleen over gesproken worden als topgerechten, zo mooi, zo lekker! 2 fotootjes, een van het menu, de corvina was mijn keuze, evenals de rode wijn bij de vis. Heerlijke witte wijn uit het zuidelijkste puntje van Zuid Afrika, Sijnn Magas, te verkrijgen bij de broer van Chef Simon, Smaragd wijnen. We hebben zo genoten! En ík hoefde niet de hele tijd naar de keuken.... Top, en zoals mijn dochter al schreef een aanrader! Zij zei het iets anders... En, heel bijzonder, in 3 dagen geregeld door chfstble, echt een prestatie!!

20220907_200554
20220909_123818

Lieve Colsen

08-09-2022

10

We hebben enorm genoten van de kookkunsten van Simon! Én hij kon er ook nog eens heel goed over vertellen. Een dikke vette aanrader!

Jelle Heuvelmans

28-08-2022

10

Heerlijk gegeten. Mooie variatie in de gerechten. Een ware smaaksensatie. Professionele aanpak en prettige communicatie vooraf en tijdens het diner

IMG-20220828-WA0000
IMG-20220828-WA0004
IMG-20220828-WA0003
IMG-20220828-WA0002
IMG-20220828-WA0001

Dineke

30-07-2022

10

Simon serveerde een fantastisch 4 gangen diner bij ons in de tuin. Een heerlijke en ontspannen avond! Dank voor de goede zorgen! Tot de volgende keer.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.