Simon's Kitchen

Simon's Kitchen

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Simon's Kitchen

Wil je je gasten verrassen met een chef die in je eigen keuken de sterren van de hemel kookt? Simon’s Kitchen zal dit met enthousiasme voor je verzorgen! Chef Simon Verkerk uit Utrecht leerde het koksvak bij verschillende sterrenrestaurants in de randstad, waaronder bij Ron Blaauw** en Ciel Bleu**. Ook leidde hij 5 verschillende keukens in binnen en buitenland als chef-kok. Door zijn passie voor reizen ontwikkelde hij een internationale smaak die hij nu graag in zijn gerechten verwerkt. Simon's Kitchen vindt het mooi en uitdagend om elk seizoen de mooie producten van het land en de zee volledig te verwaarden. Je zal een onbezorgde culinaire avond tegemoet gaan met verrassende smaakcombinaties! Voor de laatste maanden van het jaar heb ik een klein team met chefs die voor mij een diner kunnen verzorgen. Wanneer je bij Simon kiest voor een wijnarrangement, krijg je gegarandeerd topwijnen! Deze worden namelijk gepaard met het menu door zijn broer - de beste sommelier van Nederland in 2010 - van Smaragd Wijnen. Wil je nu écht iets speciaals? Kies dan voor het luxe wijnarrangement. Ook is het mogelijk speciale top wijnen per fles te bestellen.

Reviews over Simon's Kitchen

Chef score 10

Uit 67 reviews

Johan

06-05-2024

10

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Simon. Van te voren was het contact prettig en efficiënt. Tijdens het diner zelf was het eten heerlijk en daarnaast brengt Simon een goede sfeer met zichzelf mee en is een goede gastheer. Het is ons erg goed bevallen en we zouden het iedereen aanraden.

Fam. Vliex

24-03-2024

9.6

Geweldige belevenis. Voortreffelijk lekker eten en een zeer vriendelijke kok, die goed vertelde over de door hem gemaakte menu,s

Eric Alkemade

28-01-2024

9.6

Simon had heerlijke gerechten gemaakt en was heel vriendelijk in de bediening. Hij heeft mooie ingrediënten gebruikt met smaken die goed pasten bij de wijn. Hij heeft ons bij het hele diner ontzorgd. Absolute aanrader!

Anja

21-12-2023

10

Werkelijk n vakman;) klasse eten en ontzettend aardig. Absolute aanrader

Babs

27-11-2023

10

We hadden simon gevraagd om een diner te verzorgen voor ons 40jarig huwelijk. Het was heerlijk met mooie smaakcombinaties en prima wijnen erbij. We hadden met ons gezin een mooie avond. Simon gaf ook goede uitleg over de gerechten en wijn. Een passionele kok met veel kennis van zaken en een leuke en vriendelijke vent. Kortom een aanrader om hem te boeken. .

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.