Restaurant Adam

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Restaurant Adam

Bij Restaurant Adam staan eerlijke smaken centraal; No-nonsense. Onder leiding van chef-kok Arne Russchen serveren ze de meest heerlijke gerechten, het is dan ook een erg geliefd restaurant. Chef-kok Arne heeft gewerkt bij andere bekende restaurants als Vrienden van Jacob, Tante Koosje en Juuls. Chef Arne, of een andere chef uit het team, komt graag diezelfde kwaliteit bij jou thuis op tafel zetten! Ook in de vegetarische keuken is het team erg thuis, met hun eerlijke smaken bereiden ze de meest verrassende vegetarische gerechten.

Advertenties van Restaurant Adam

Reviews over Restaurant Adam

Chef score 10

Uit 3 reviews

Iefke Kuperus

05-01-2022

10

Chefkok Arne heeft bij ons thuis een vijf gangen verrassingsmenu bereidt en uitgeserveerd met bijpassende wijnen. Het was heerlijk en je hebt echt het uit eten gevoel. Wij raden Arne bij iedereen aan om een super avond te hebben.

G Smit

18-12-2021

10

Een geweldige ervaring, boven alle verwachtingen. Bij elke gang wisten de gerechten en de presentatie van Arne de gehele tafel het zwijgen op te leggen. Verbluffend. Niet alleen de gerechten zijn op alle fronten fantastisch, ook de interactie tussen Arne+crew en de gasten is open en spontaan. In de voorbereiding en afstemming was Arne erg flexibel. Tenslotte de wijnen; absoluut doen! De toelichting van Arne bij elke gang maakt het helemaal af.

Jenny Aker

28-03-2021

10

The experience was amazing. The food, the presentation, the service. It was a wonderful and special evening with Chef Arne from Restaurant Adam - we cannot thank him enough! It was a very special 50th birthday party for our family!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.