Marc Kookt

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Marc Kookt

Chef Marc Somers uit Roermond is een geboren en getogen Limburger, maar niet vies van een uitstapje hier en daar. Sterker nog, hij heeft zichzelf 4 jaar lang door zijn smaakpapillen de wereld over laten leiden. Van Vietnam tot Peru en van Australië tot Nieuw Zeeland heeft hij alles geproefd wat er te proeven viel. In die 4 jaar werkte hij als headchef in een gastropub, seafood bar en een fine dining restaurant. Om vervolgens weer neer te strijken in zijn geliefde Limburg, waar hij voor verschillende sterrenzaken werkte, zoals Restaurant One*. Ook was hij 3 jaar chefkok in het MediaCafé bij de Wereld Draait Door studio’s. In 2019 besloot hij genoeg bagage verzameld te hebben om uit de restaurantwereld te stappen en te starten als privé chef: Marc Kookt. Met zijn wereldwijde culinaire kennis en fine dining ervaring, wilt hij zijn gasten kennis laten maken met al het moois wat Nederland (en Limburg) te bieden heeft op culinair gebied. Chef Marc werkt namelijk graag met Limburgse wijnen en regionale producten. De kooktechnieken die hij opdeed tijdens zijn vele reizen, past hij hier uiteraard graag op toe.

Reviews over Marc Kookt

Chef score 9.9

Uit 3 reviews

Twan

06-11-2021

10

Perfecte avond met vrienden! Marc was al druk bezig toen we terug kwamen van onze middagactiviteit. Het eten was hoogstaand met mooie begeleidende wijnen. Ook de afstemming vooraf ging soepel en het menu was top. Marc is bovenal een hele fijne vent en weet veel te vertellen over de ingrediënten en zijn inspirerende reizen en werkplekken.

Frank Hoolwerf

19-10-2021

9.6

Marc is vanaf zijn aankomst onderdeel van het gezelschap. In die zin dat hij lekker aan de slag gaat en tegelijkertijd verbinding maakt. Dit maakt hem een heel prettige aanwezigheid. Ook tijdens het diner weet hij zijn gerechten en bijbehorende wijnen op een laagdrempelige en boeiende manier toe te lichten, soms met humor. Heel knap dat hij in staat is er ‘te zijn’ op de momenten en er ‘niet te zijn’ als het gesprek aan tafel plaatsvinden. In de tussentijd heeft hij ons weten te verrassen met een combinatie van heerlijke soms verfijnde -en afgewisseld met gangen met een meer Bourgondische stijl. Voor ons was het een bijzondere belevenis en zouden Marc absoluut aanraden aan mensen die ook een onvergetelijke avond willen ervaren.

Melis

18-10-2021

10

Een goede kok met goede informatie over de wijnenn en het eten. Heeft passie voor zijn werk. Echt een aanrader

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.