LUUD.

Lid sinds oktober 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over LUUD.

Het vlammetje voor de professionele keuken is gaan branden door een bijbaan in een kleine Franse bistro. Om mij te ontplooien tot een goede chef heb ik ervaring mogen opdoen bij mooie bedrijven zoals Karel V te Utrecht en Okura te Amsterdam. Mijn dank was groot dat ik hier kon werken met de beperkte ervaring die ik op dat moment had. Door de samenwerking en de kansen die de chefs mij hier gegeven hebben, heb ik mij goed kunnen ontwikkelen. Nog belangrijker was de ruimte die ik kreeg om te ontdekken wat voor kok ik ben. Voordat ik begon met het koken bij mensen thuis of op locatie, ben ik souschef geweest bij Karel V, in mijn ogen het mooiste culinaire etablissement van Utrecht. Hier heb ik veel gekookt voor bruiloften, bedrijfsevenementen, vieringen en andere groepsaangelegenheden. Casual fine-dining Mijn kookstijl is het beste te omschrijven als verfijnd en modern, maar ook stoer. In mijn gerechten zie je veel groenten terug in verscheidene bewerkingen. Vlees en vis ontbreken ook zeker niet, maar vormen doorgaans niet de basis. Vegetarisch en veganistisch koken zie ik als een mooie uitdaging; ik heb volop inspiratie voor een creatief en gevarieerd menu. Daarnaast heb ik uitgebreid ervaring met het verzorgen van diners die voldoen aan de meest uiteenlopende wensen en diëten. Als chef ben ik altijd opzoek naar de juiste smaken en texturen op een bord. Mijn gerechten presenteer ik met een moderne uitstraling. De combinatie van al deze ingrediënten resulteert in mooie plaatjes en diepe smaken.

Advertenties van LUUD.

Reviews over LUUD.

Chef score 9.8

Uit 9 reviews

Patricia

12-02-2024

10

Ludo heeft gezorgd voor een heerlijke ontspannen avond. Met een grote groep vriendinnen gegeten en met alle dieetwensen was rekening gehouden. Elk bord was een plaatje en erg lekker. En daarna die schone keuken, zo fijn!

Tim

16-12-2023

10

Echt een geweldige avond gehad met Ludo. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

de Verzameling, Westervoort

19-12-2022

10

De avond was erg geslaagd. In de bijzondere sfeervolle omgeving van De Verzameling werden de mooi ogende en heerlijke gerechten gepresenteerd aan de gasten. Luud is zeer prettig in de omgang. Hij straalt rust uit en had alles onder controle, mede door de goede voorbereidingen.De keuken zag er weer keurig uit na afloop. Dankjewel Luud, dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Emilie

18-12-2022

10

Geweldige avond gehad met Luud! Prettig afstemmen van te voren, alles tot in in de puntjes geregeld voor ons gezelschap van 14 man en de gerechten waren van hoge kwaliteit. Zeer aan te bevelen!

Martine Muller

13-06-2022

9.6

Heerlijk eten, prachtige aankleding en presentatie en heel vriendelijke bediening. Het was perfect georganiseerd en we hebben genoten. En super gemakkelijk, geen voorbereiding en na vertrek ook niets op te ruimen.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.