Lekker van Jeroen

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Lekker van Jeroen

Met ervaring in binnen en buitenland en diverse restaurants zoals de Librije*** in Zwolle, Beluga** in Maastricht, de Cordial* in Oss en Zollverein in Essen DE, heb je aan Lekker van Jeroen een zeer ervaren team! Chef Jeroen of Chef Jelle verzorgt met veel passie een compleet diner aan huis voor jou en je gezelschap. Deze chefs verstaan hun vak en blijven zich constant ontwikkelen in de nieuwste trends en kooktechnieken. Met zijn bedrijf Lekker van Jeroen verzorgt hij complete luxe catering en diners aan huis. Chef Jeroen blijft zich constant ontwikkelen met de nieuwste kooktechnieken, cursussen en trainingen. Zowel culinair als op wijn/spijs, cocktails en koffie gebied.

Reviews over Lekker van Jeroen

Chef score 9.9

Uit 44 reviews

Albert

01-09-2023

10

Wat een bijzondere avond hebben we gehad. De complimenten voor Jelle. Het diner was geweldig. We hebben er zeer van genoten.

Marianne en Addy

06-07-2023

10

Het was een geweldige avond! Wij met onze kinderen en kleinkind vierden ons 35 jaar huwelijk. Wat een professionaliteit van het team van "lekker vanJeroen" . Ongestoord deden zij hun werk. En wat waren de gerechten heerlijk! Voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. Klasse!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6
review image 7
review image 8

Marianne

05-07-2023

10

Wat hebben we genoten van de heerlijke gerechtjes en de professionele service van het team van "lekker van Jeroen". Zeker gaan we dit nog eens doen. Ons kleinkind kon zo ook meedoen. Topgeregeld!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6
review image 7
review image 8

Liselotte

04-07-2023

10

We hebben ontzettend genoten van het verrassingsdiner georganiseerd door Jeroen en zijn team. Het niveau was hoog, de smaken heerlijk (die Iberico!!!)! Voor herhaling vatbaar en ik zou Jeroen zeker boeken voor een volgend diner.

Ingrid Gaugler

08-05-2023

10

Wat hebben we ontzettend genoten van alle lekkere gerechten en de passende wijnen, pure verwennerij! De service paste prima, de glazen waren steeds gevuld. We hoefden zelf nergens voor te zorgen, hij vindt z'n weg in je keuken alsof hij er thuis is. Ook voor de kinderen had hij een leuk verrassingsmenu. Ik kan Jeroen van harte aanbevelen.

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.