Lekker van Jeroen

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Lekker van Jeroen

Met ervaring in binnen en buitenland en diverse restaurants zoals de Librije*** in Zwolle, Beluga** in Maastricht, de Cordial* in Oss en Zollverein in Essen DE, heb je aan Lekker van Jeroen een zeer ervaren team! Chef Jeroen of Chef Jelle verzorgt met veel passie een compleet diner aan huis voor jou en je gezelschap. Deze chefs verstaan hun vak en blijven zich constant ontwikkelen in de nieuwste trends en kooktechnieken. Met zijn bedrijf Lekker van Jeroen verzorgt hij complete luxe catering en diners aan huis. Chef Jeroen blijft zich constant ontwikkelen met de nieuwste kooktechnieken, cursussen en trainingen. Zowel culinair als op wijn/spijs, cocktails en koffie gebied.

Reviews over Lekker van Jeroen

Chef score 9.9

Uit 40 reviews

Ingrid Gaugler

08-05-2023

10

Wat hebben we ontzettend genoten van alle lekkere gerechten en de passende wijnen, pure verwennerij! De service paste prima, de glazen waren steeds gevuld. We hoefden zelf nergens voor te zorgen, hij vindt z'n weg in je keuken alsof hij er thuis is. Ook voor de kinderen had hij een leuk verrassingsmenu. Ik kan Jeroen van harte aanbevelen.

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5

Albert Gagliardi

15-04-2023

10

We hebben gisteren een mooi gezellig en heerlijk diner genoten. Het zeven gangen menu was mooi gebalanceerd met mooie ingrediënten. De service was aangenaam, op tijd en zoals geschreven een schone keuken na afloop. Een avond die de 21-ste verjaardag van onze zoon mooi heeft omlijst. Het was de eerste keer om te proberen, maar zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar. Bedankt en ga zo door!

Anouk van Wershoven

13-03-2023

10

Een heerlijk 7 gangenmenu gehad. Duidelijke uitleg over de gerechten. Veel gevarieerd gerechten en heerlijke smaakcombinaties. Zeker een aanrader!

Baris Kocamanbas

19-10-2022

10

Geweldige culinaire avond gehad. Jeroen is reuze gezellig, professioneel, down to earth en vooral een ( gezellige ) Brabander. Uitleg en presentatie was super. Wat betreft de smaken… alle gebruikte ingrediënten waren te proeven… kortom uitmuntende chef ..

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5

Ardin Vlot

17-08-2022

10

Heerlijk diner genoten van Jeroen op onze conferentie locatie in Noordwijk. In één woord fantastisch. Ben culinair wel wat gewend maar dit was heel er goed. We hadden 7 gangen en Jeroen presenteerde vooraf nog een aantal amuses. Vriendelijke bediening van Miranda ook! De wijn hadden we zelf uitgekozen met hulp van onze vinoloog/slijter uit het dorp. Dat pakte goed uit. Kortom: voor herhaling vatbaar een zeer aan te bevelen!

1b_IMG_7459-1
0A1_IMG_7386-1
4_IMG_7594-1
5_IMG_7679-1
6_IMG_7734-1
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.