La table du chef

Lid sinds september 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over La table du chef

Tim Jansen is de man achter La table du chef. Tijdens en na zijn koksopleidingen (2004, 2005 en 2007) heeft hij ervaring opgedaan bij de betere restaurants in Nederland. Door zijn stages bij 1, 2 en 3 Michelin sterren restaurants heeft hij veel ervaring opgedaan. Voor Chef Tim is kwaliteit heel belangrijk. Met passie en toewijding in hij altijd opzoek naar de beste producten uit de omgeving. Met respect voor het dier en de natuur. Om deze redenen werkt hij ook uitsluitend met biologische producten. Met enthousiasme en een vleugje humor verrast Tim Jansen zijn gasten met prachtige smaakcombinaties en structuren op basis van echte ambacht.

Advertenties van La table du chef

Reviews over La table du chef

Chef score 9.4

Uit 2 reviews

Huub

27-12-2022

8.8

We hebben een heerlijke kerst avond met ons gezin gehad. Tim onze chef-kok heeft ons een verrukkelijk 5 gangen diner voorgeschoteld, samen met zijn vrouw Jessica. Sommelier Stephan verzorgde de bijpassende wijnen per gerecht. In een woord geweldig. Nogmaals bedankt voor de geweldige avond. Groeten familie van Vught

review image 1
review image 2
review image 3

Inge Van de Wiel

18-12-2022

10

Afgelopen zaterdagavond een waanzinnig diner gehad met 10 personen . Het was van het begin tot het eind FANTASTISCH . Chef Tim , zijn geweldige assistente en sommelier hebben voor ons een avond verzorgd met een prachtige tafelaankleding, mooie gerechten met bijzondere accenten, bijpassende wijnen en een surprise op het eind . Dank jullie wel en zeker tot volgend jaar!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.