JeFe

JeFe

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over JeFe

Chef Jesper kookt vers met streekproducten van het seizoen. Dit doet hij in mediterraanse stijl; van steak tartare tot coquilles en van risotto carbonara tot een heerlijke gestoofde kalfswang. Deze gerechten worden met passie gemaakt en zijn een lust voor het oog. Bij JeFe is alles op het bord een toevoeging aan het gerecht, hier zijn geen loze ingrediënten te vinden. Daarnaast houdt deze chef er van om te verrassen, dus blijft hij zich graag ontwikkelen om dit mogelijk te maken.

Advertenties van JeFe

Reviews over JeFe

Chef score 9.6

Uit 26 reviews

Allard Voute

16-01-2023

10

Zeer kundig en professionele chef. Onze voorkeuren werden naadloos verwerkt door hem en ook wat last minute wijzigingen waren geen probleem.

Cindy Horn

08-01-2023

10

We hadden een huisje gehuurd in de Ardennen en hij kwam heerlijk voor ons koken. Het was echt mega lekker en super gezellig! We hebben echt genoten.

review image 1

Angelique & Frank

15-12-2022

10

Wat dachten deze mensen mee. Alles was bespreekbaar, geweldig lekker eten , zag er heel mooi uit en smaakte nog beter. Niks was teveel, ze brachten het eten zelfs naar een gast thuis, die vanwege corona er niet bij kon zijn. In één woord, geweldig.

Sjors de Greeff

19-09-2022

10

Wat een geweldige avond. Voorafgaand goed contact en overleg gehad met Jesper. Iemand die graag meedenkt en bezig is om een zeer mooi menu in elkaar te zetten. Resultaat was een super avond met kleine kunstwerkjes waar vakmanschap vanaf straalt. Samen met zijn vrouw hebben ze een heerlijke avond verzorgd die buiten zeer goede gerechten, ook een goede sfeer had. Dikke aanrader dit!

Maarten Zoet

27-08-2022

5.6

Eten was heerlijk, we hebben genoten! Afstemming met de chef vond ik erg moeizaam, moest er een aantal keer achteraan om een menu te laten samenstellen, en op de dag zelf bleek de chef zelf niet te kunnen en had hij vrienden gevraagd om in te vallen.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.