Horeca Service Fintelman

Lid sinds oktober 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Horeca Service Fintelman

Ik ben Arjan Fintelman kook vanaf m'n 14e en heb in prachtige zaken gestaan. Onder andere meerdere Michelin sterren zaken, zoals Avant-Garde*, de Hoefslag* en bij Gordon Ramsay in Londen . En ik wil graag een geweldige avond voor jullie verzorgen. Ik ben opgeleid in de Frans klassieke keuken, maar ben ook sushi kok. Dus de stijlen kunnen gemixt worden.

Reviews over Horeca Service Fintelman

Chef score 9.9

Uit 16 reviews

Maria van Leeuwen

24-08-2022

9.6

Wij hebben erg genoten van Arjan en zijn fantastische gerechten! Kreatief en bijzonder verfijnd! We vierden ons 50 jarig huwelijk met diner aan huis i.v.m. de aanwezigheid van ons kleinkind van 3 jaar. Op een prachtige gehuurde lokatie, waar we heerlijk op het terras in onze fantastische tuin konden dineren. Het waren zomerse dagen tijdens ons verblijf. Arjan hielp ons enthousiast de super grote eettafel naar buiten te verhuizen en klaar te maken. Hij had ook speciaal aan ons lieve kleinkind gedacht, door kleine hapjes op prachtige, kleine bordjes, te serveren. Tussen de bedrijven door namen we pauze om de kleinzoon in zijn bedje te leggen. Arjan paste zich geheel aan de situatie aan. Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij dit prachtige diner!

Wouter van der Steen

27-02-2022

9.6

Vanwege mijn recente 40ste verjaardag heb ik via CHEFSTBL contact met Arjan gelegd. Arjan wist zich bij mijn boeking prima in te leven in de wensen van zijn opdrachtgever en schroomde niet om daarbij (on)gevraagde adviezen en tips te geven. Arjan houdt, waar nodig/wenselijk, rekening met dieetwensen (bijvoorbeeld in verband met een zwangerschap). Vanwege de omvang van ons gezelschap (8 volwassenen en 2 kleine kinderen) had Arjan zijn 'wingman' Philip ingeschakeld. Goed op elkaar ingespeeld! Beiden hebben gedurende deze avond geweldige verhalen en ervaringen met ons gedeeld en hebben ons tussendoor diverse culinaire hoogstandjes op prachtig servies met bijpassend bestek en glaswerk voorgeschoteld. Via een bevriende vinoloog weet Arjan ook diverse smaakvolle, bijpassende wijnen te presenteren. De verschillende gerechten waren puur van smaak en oprecht intens genieten. De schoon achtergelaten keuken was een fijne bijkomstigheid! Wij hebben een fantastische avond gehad, welke zeker voor herhaling vatbaar is. Het nagenieten zal nog wel even voortduren! Arjan en Philip, nogmaals dank voor de perfect verzorgde avond en een mooie herinnering!

A
C
B
D
E
F
G

Elly

08-02-2022

10

Culinaire hoogstand in de comfort van onze eigen woonkamer Afgelopen zondag vierden wij de verjaardag van mijn moeder en werden wij door haar uitgenodigd om te komen "late lunchen". Kenmerkend voor onze familie is dat wij heel erg kunnen genieten van een fijn samenzijn onder het genot van heerlijke gerechten - en eveneens ook graag zelf koken en nieuwe recepten/invloeden proeven. Dit keer geen restaurant, en niet zelf koken, maar geheel in de watten gelegd door Chef Arjen. Van start tot einde werden er fantastische gerechten geserveerd die gepresenteerd werden op prachtige borden - tot in de puntjes georganiseerd. Prachtige menu explicaties door Chef Arjen - een gepassioneerde chef -gastvrij voor al zijn gasten - ook voor de kleintjes in ons gezelschap. Wij hebben enorm genoten en zijn zelfs niet in staat om ons meest favoriete gerecht te duiden - gang voor gang heerlijk. Alle dank aan de chef voor het verzorgen van deze fijne middag!

Laurine

08-02-2022

10

Arjan heeft een heerlijke late lunch geserveerd ter gelegenheid van de 65e verjaardag van mijn moeder. De gerechten waren heerlijk, alles zag er mooi uit en werd op bijzonder servies uitgeserveerd. Arjan had over ieder gerecht wat leuks te vertellen en de service was top!

Liesbeth

06-02-2022

10

Vandaag vierde ik mijn verjaardag met kinderen en kleinkinderen. 7 Volwassenen en 3 kleintjes. Ik koos voor een chef aan huis omdat ik graag van een culinair hoogwaardig diner met met mijn kinderen wilde genieten, maar gezien de leeftijd van de kleinkinderen is alleen een pannenkoekrestaurant geschikt. We hebben genoten! Arjan heeft een heerlijk late lunchmenu samengesteld met Oosterse tonen. Fantastisch op elkaar afgestemd. Hij noch wij hebben last gehad van de spelende kinderen. In tegendeel, ook voor de kleintjes had hij lekkere hapjes! In volledige relaxte sfeer hebben we genoten van elkaars gezelschap en heerlijke gerechten. In deze fase van mijn gezin, is dit een geweldige optie! Arjan maakt makkelijk contact en vertelt graag over zijn ervaring. Last but not least: geef maar eens een dinertje en krijg een brandschone keuken terug! Dank je wel Arjan!!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.