Godenspijs

Godenspijs

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Godenspijs

Joey uit Amsterdam staat voor comfortfood sterrenniveau. Met zijn passie en liefde voor het vak, gecombineerd met humor, verzorgen zij jouw avond als een echte gastheer. De kookstijl is Frans met veel Aziatische en mediterrane invloeden. Deze vaardigheden heeft hij opgedaan in onder andere: Beluga(**), Aan de Poel(**), Vinkeles(*) en Envy. Godenspijs staat voor eerlijk, puur en vers eten met verschillende structuren en texturen. Van intieme diners tot grote gezelschappen verzorgt chef Joey van begin tot eind.

Reviews over Godenspijs

Chef score 9.9

Uit 44 reviews

348suites

20-01-2024

10

Joey en thomas hebben voor onze gasten een fantastische avond gecreëerd. Eten perfect in combinatie met hele bijzondere wijnen met een prachtig verhaal. No nonsens eten op hoog nivo;) en bovenalles ontzettend aardig en liefde voor het vak. Voor nu en zeker nog eens. Djw

Henk Broeders

29-11-2023

8

Diner was in alle opzichten goed verzorgd, prijs-prestatie verhouding had beter gekund. Vriendelijke groet, Henk Broeders

Bas Drogtrop

02-05-2023

10

Joey heeft ons een topavond bezorgd. Wij (we waren met zn 6en) als kritische eters vonden het unaniem een groot succes. Iedere gang was heerlijk, een mooie presentatie, goed tempo en door Joey leuk uitgeserveerd. Wij kunnen Godenspijs echt aan iedereen aanbevelen en wij zelf gaan het zeker nog eens herhalen.

Carolien

21-12-2022

10

Joey en zijn team hebben een onvergetelijke avond verzorgd! Het eten wat heerlijk, de wijnen fantastisch en de sfeer geweldig. Het zijn ook gewoon fijne, leuke mensen die je ontzorgen en ervoor zorgen dat je een topavond beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Christian van Gils

19-12-2022

10

Als jij niet naar het restaurant kunt gaan, dan is een chef kok naar jou toe laten komen echt een heel leuke beleving!

review image 1
review image 2
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.