Godenspijs

Godenspijs

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Godenspijs

Joey uit Amsterdam staat voor comfortfood sterrenniveau. Met zijn passie en liefde voor het vak, gecombineerd met humor, verzorgen zij jouw avond als een echte gastheer. De kookstijl is Frans met veel Aziatische en mediterrane invloeden. Deze vaardigheden heeft hij opgedaan in onder andere: Beluga(**), Aan de Poel(**), Vinkeles(*) en Envy. Godenspijs staat voor eerlijk, puur en vers eten met verschillende structuren en texturen. Van intieme diners tot grote gezelschappen verzorgt chef Joey van begin tot eind.

Reviews over Godenspijs

Chef score 9.9

Uit 41 reviews

Carolien

21-12-2022

10

Joey en zijn team hebben een onvergetelijke avond verzorgd! Het eten wat heerlijk, de wijnen fantastisch en de sfeer geweldig. Het zijn ook gewoon fijne, leuke mensen die je ontzorgen en ervoor zorgen dat je een topavond beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Christian van Gils

19-12-2022

10

Als jij niet naar het restaurant kunt gaan, dan is een chef kok naar jou toe laten komen echt een heel leuke beleving!

review image 1
review image 2

Jeroen Steenbergen

27-11-2022

10

wij hebben genoten, alles klopte, prachtige wijnen en spijzen, chef Joey is een zeer bescheiden topper!! Complimenten 🥇💐🍷🥩

Ada en Leen

06-11-2022

10

Een perfect samengesteld menu. Alle gasten hebben dit super leuk gevonden. Professioneel gekookt en geserveerd. Ook de menu keuze was perfect ( van vega eters tot alles eters 😀), iedereen heeft zitten smullen. Het was een beleving👏👏 O ja, er werd zelfs voor de muziek gezorgd👍

review image 1
review image 2

Gerjan de Lange

03-10-2022

10

Joey en Mette hebben gezorgd voor een geweldige avond. Thuiseten op Michelinniveau, waarbij je compleet wordt ontzorgd. We hebben genoten. Dank Godenspijs!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.