Delicious taste by JM

Delicious taste by JM

Lid sinds oktober 2022

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Delicious taste by JM

Mijn naam is Jurgen manuela ik ben 25 jaar oud ben in curacao geboren,ik heb ervaring opgedaan bij verschillende hotel,restaurant & catering. Ik heb ruim 9 jaar ervaring in de horeca. Mijn kookstijl is caribean soul food in finne dinning style en/of BBQ met heerlijke en aparte smaken. Ik ben goed in combinatie van smaken,creatief en werk altijd netjes/schoon. Ik zou je zeker Delicious taste by Jm aanraden als u opzoek bent naar #Caribeanflavors Hopelijk tot snel.

Reviews over Delicious taste by JM

Chef score 9.8

Uit 5 reviews

Muller Beltex

26-10-2023

10

Jurgen heeft bij Muller Beltex op 31 augustus een heerlijk 5-gangen diner voor ongeveer 20 personen gekookt. Hij was snel beschikbaar en flexibel in het aanpassen van het menu zodat het voor iedereen naar wens was. De communicatie verliep soepel. De gerechten zagen er mooi uit en de smaak van de ingrediënten waren goed op elkaar afgestemd. Er zat precies genoeg tijd tussen de gerechten zodat je niet te vol zat, maar ook weer niet te lang hoefde te wachten op het volgende gerecht. Nadien heeft Jurgen met zijn collega alles netjes opgeruimd zodat wij verder geen omkijken meer hadden. Absoluut voor een keer herhaling vatbaar.

J. de Zwart-Kroon

28-08-2023

10

Delicious taste by JM heeft gisteren ons diner thuis verzorgd voor 10 volwassenen en 2 kinderen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, het eten was verrukkelijk zowel voor het oog als de smaken. Ook aan de kinderen is gedacht . Geen moeite was teveel voor Jurgen en zijn team. We hebben aan niks moeten denken en kunnen genieten van het heerlijke eten en het gezelschap. De keuken was volledig opgeruimd na het diner. Delicious taste by JM raden wij zeker aan.

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5

Allen Fincke

09-07-2023

10

Wij hebben bewust voor deze “nieuwkomer” gekozen, met name om zijn afwijkende, zeer aansprekende voorbeeldmenukaart met heerlijke gerechten op Antilliaanse wijze. En het was in 1 woord VOORTREFFELIJK! We hadden een heerlijke en gezellige avond met 8 personen en met ieders dieetvoorkeuren werd rekening gehouden door de kok Jurgen Manuela en zijn assistent die het uitserveren en de wijn etc. voor zijn rekening nam. Verder waren de wijnen perfect gekozen bij de gerechten en stonden zowel de wijnen als de gerechten vol van zeer verrassende heerlijke bijzondere smaken! Eigenlijk kunnen wij maar 1 kritiekpunt noemen… en dat was dat de hoeveelheid simpelweg overweldigend en eigenlijk “too much” was😉. Kortom, wij kunnen Delicious taste by JM van harte aanbevelen voor een sfeervolle en heerlijke avond!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6

Hanneke Kuijken

16-05-2023

8.8

Ik had Delicious taste by JM geboekt voor mn 21 diner en we hebben genoten. Ondanks dat de mannen flink te laat waren door wat miscommunicaties tussen de chef en zn collegas, stond het eten maar 20 minuutjes later op tafel. Overall een heerlijke avond gehad, goed eten, lekkere wijntjes erbij en vooral gezellige cheff+bediening die zich goed aan de sfeer van het feest aanpasten. Heerlijk om zelf te kunnen genieten op zo’n avond en je nergens zorgen over te maken. Ook hebben ze alles afgewassen en de keuken mega netjes achter gelaten! Zeker een aanrader voor een gezellig (21) diner.

Nadine

26-12-2022

10

We hebben genoten van een super verzorgde avond. De wijn was lekker en goed afgestemd bij de gerechten. Het eten werd professioneel bereid en smaakte super goed. De afstemming vooraf was perfect. Ik zou iedereen deze chef aanbevelen.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.