De Smaak van de Keyzer

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over De Smaak van de Keyzer

Terence Keyzer uit Rotterdam is een gepassioneerd kok en staat aan de basis van De Smaak van de Keyzer. Zijn culinaire route is divers geweest, van catering tot barbecue workshops en van foodtrucks tot fine dining restaurants. Zijn gerechten zijn oprecht en eerlijk op basis van de Europese keuken met invloeden uit de Aziatische, Zuid Amerikaanse en Arabische keuken. De Smaak van de Keyzer staat voor ongedwongenheid, genieten en plezier. Eten verbindt, biedt troost en laat je het leven vieren. Volgens chef Terence is er is geen eerlijkere liefde dan de liefde voor eten.

Advertenties van De Smaak van de Keyzer

Reviews over De Smaak van de Keyzer

Chef score 10

Uit 4 reviews

Ilona

21-11-2022

10

Terence is de leukste chef die we tot nu toe ontmoet hebben. We eten graag met 10-12 personen daar draait hij zijn hand niet voor om. Creatief met de gerechten, makkelijk in de communicatie en uitzonderingen qua eten worden super leuk opgelost. Het is leuk om meegenomen te worden in het ontstaan van een gerecht en in samenspraak de wijnen te doen. Enthousiast, gezellig en hoge kwaliteit. De ceviche is een aanrader maar eigenlijk was alles lekker. We hebben genoten!

Marlies Reibestein

15-09-2021

10

Terence had een heel creatieve invulling gegeven aan ons complexe verzoek om een walking dinner van Indonesische rijsttafel te maken. Hulde. Samen met Karin een open, flexibel en ontspannen team. Een aanrader!

Simone

07-09-2021

10

Wat een feest was het! Terence en Karen kookten een heerlijk diner voor mij en mijn vriendinnen. Met bijpassende wijnen. Verassende gerechten met mooie wijnen. Terence is de perfecte gastheer in je eigen huis. Zo ontspannen was het nog nooit om een feestje te geven. Echt een aanrader!

IMG-20210904-WA0033

Debby Witter

24-05-2021

10

Wat een fantastische avond hebben wij gehad. Heerlijk gegeten en mooie wijnen gedronken. Bedankt voor de fijne afstemming en de gezelligheid! 100% aanrader!

IMG20210522202308

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.