Cookaholics

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Cookaholics

Laat je verrassen door verrassende, unieke smaakcombinaties en een aantrekkelijk stukje kunst op het bord. Of uw voorkeur nu gaat naar tournedos, coquilles, of kaviaar, ieder gerecht wordt bij Cookaholics e de BBQ Bazen een intense smaakbeleving! Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Met originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weten de chefs van Cookaholics van ieder diner een totaalbeleving te maken. Het doel van de chefkoks van Cookaholics is een onvergetelijke avond te verzorgen met verrassende gerechten en heerlijke wijnen. Totaal ontzorgd worden vanuit je eigen keuken. Waarbij Cookaholics zelfs de afwas weer netjes mee terug neemt en de keuken gepoetst achter laat. De BBQ Bazen zijn ooit begonnen uit een extreme passie voor vuur. Ze touren al jaren door het hele land met hun foodtruck en andere BBQ opstellingen. Ze maken prachtige restaurantwaardige gerechten waarbij vuur het belangrijkst ingrediënt van de bereidingswijzen is. Zowel vis, vlees als vegetarische gerechten zijn mogelijk; de BBQ Baas is er om jullie totaal te ontzorgen!

Advertenties van Cookaholics

Reviews over Cookaholics

Chef score 9.5

Uit 8 reviews

Sonja van Beek

06-04-2021

10

We hebben genoten van het diner verzorgd door kok Barry. Alles was perfect geregeld, het eten was heel erg smaakvol en mooi gepresenteerd. De wijnen pasten perfect bij het eten en Barry is een rustig en prettig persoon. Trad niet op de voorgrond, maar was er als je hem nodig had. Het was een perfecte avond en het leek net alsof wij in een luxe restaurant aan het dineren waren. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Iris

19-03-2021

10

Erg leuke beleving. Uit eten in je eigen huis. Gaan het zeker nog een keer doen. Het eten is van goede kwaliteit, heel lekker en goede afstemming met de chef. Alle Corona regels worden nageleefd. Alles boven verwachting.

Femke

29-10-2020

10

Wij zijn totaal verrast, het was een overweldigende ervaring. We eten regelmatig bij sterren restaurants deze BBQ was sterrenwaardig, wat een heerlijke relaxte avond hebben wij thuis mogen hebben. Aan iedereen was gedacht, kinderen , wensen en allergieën. Een aanrader

Alice

05-10-2020

10

Het is een heerlijk restaurant gevoel, thuis!

Daphne

05-10-2020

10

We hadden een erg leuk en lekker menu! Het is een fantastische restaurantervaring in je eigen huis. De kok was vriendelijk en kundig en alles wordt ontzorgd, erg fijn!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.