CHEFSTBL Specials

CHEFSTBL Specials

Lid sinds september 2022

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over CHEFSTBL Specials

Smaak valt niet over te twisten, maar sommige dingen vindt (bijna) iedereen lekker! CHEFSTBL Specials zijn arrangementen die door onze koks zijn samengesteld op basis van de meest populaire gerechten die ze kunnen vinden. Het arrangement dat je boekt wordt verzorgd door een lokale cateraar uit jouw regio, die we zorgvuldig hebben geselecteerd op basis van kwaliteit en ervaring. Afhankelijk van je datum en je locatie kijken we welke cateraar er voor jou beschikbaar is. Heb je dieetwensen, of zijn er allergieën waarmee er rekening gehouden moet worden? Geef het aan in je aanvraag.

Reviews over CHEFSTBL Specials

Chef score 10

Uit 22 reviews

Sanne

11-10-2022

10

Het team van Chefstbl reageert snel en komt met goede suggesties. We hebben dankzij hun hulp genoten van een heerlijk, perfect en volledig verzorgd thuisdiner. Een aanrader!

Ilse

11-10-2022

10

Tijdens het vrijgezellenfeest van ons zusje hebben we heerlijk gedineerd dankzij Remon en Lisette. Hele vriendelijke mensen, die het werk beide met passie uitvoeren. Dit is duidelijk te proeven in de gerechten. De variatie in het menu was fantastisch, evenals de presentatie van de borden. We hebben genoten van een fantastisch diner en bevelen Remon en Lisette graag aan! Top ervaring!!

patriciavdh

11-10-2022

10

Via Chefstbl een privékok van ‘The Smoking Pan’ geboekt. Echt fantastisch! Bij Chefstbl heel makkelijk keuze uit beschikbare koks voor de door jouw gewenste datum. En makkelijk te boeken. Ook daarna goede begeleiding, zelfs een speciale spotifylist voor tijdens het diner 👍 Dikke aanrader!

Erwin Schaefers

11-10-2022

10

Wat een fantastische avond. Heerlijke gerechten gewoon thuis, ook met de kleinkinderen er gewoon bij. Absoluut voor herhaling vatbaar

Inge van de wiel

11-10-2022

10

Afgelopen zaterdag ons team verrast met een overheerlijk diner bereidt door chef-kok Bram. Samen met gastvrouw Mandy hebben zij gezorgd voor een onvergetelijke smaakvolle avond . Zelfs het bestek was afgestemd op de goudkleurige kerstafel en de keuken was einde avond spik en span. Nogmaals dank aan deze fantastische professionals en wij...wij komen zeker bij jullie terug.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.