CHEF TERENZIO IGNONI

CHEF TERENZIO IGNONI

Lid sinds december 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over CHEF TERENZIO IGNONI

Experience a playful approach to food, with menus that surprise and delight. I take the best of Italian cuisines, from North to South to create dishes which are extremely tasteful. “For me, flavour is everything. I bring out the best from the ingredients I'm working with by experimenting and mixing things up, but I never go too far.” Food and hospitality is my family legacy. I come from a chef family, and since I was a little kid I was always fascinated by the beauty of creating tasteful dishes, following my ancestor's recipe. I don’t just cook, I bring my customers on a memorable journey. Each dish has a story and a memory, each memory has a different taste.

Reviews over CHEF TERENZIO IGNONI

Chef score 9.9

Uit 6 reviews

SocialLane - Petrouska van Loon

23-12-2022

10

Chef Terenzio heeft een heerlijk 6 gangen menu (kleine gerechtjes) voor ons klaargemaakt en geserveerd. We waren met 20 mensen en de gehele organisatie had hij goed op orde. Daarnaast is hij erg prettig en vriendelijk in de omgang. Echt een aanrader.

Daniëlle Schröder

21-12-2022

10

Het was allemaal heel goed en professioneel verzorgd. Het eten was heerlijk! Bedankt voor de fantastische avond. Wij gaan zeker nog een keer boeken in de toekomst.

Kim

18-12-2022

9.2

Wij hebben heerlijk gegeten en een hele gezellige avond gehad. De keuken was zelfs helemaal opgeruimd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ruud van Kampen

15-10-2022

10

Zalig gegeten. Gewoon (nou ja gewoon…) een topavond gehad. Gabriele is een topchef en hij is super gezellig om er bij te hebben. Een dikke aanrader als je van de Italiaanse keuken houdt.

Dewi van Rijen

08-10-2022

10

We hebben een heerlijke avond gehad! Het was de avond die ik hoopte voor mijn 14 gasten te creëren; heerlijk eten, goede wijnen in een sfeervolle setting. De ‘Oh, wat is dit heerlijk zeg’ heb ik meer dan eens gehoord. Terenzio zijn ravioli en brasato al barolo.. De antipasti als perfecte starter. Fijn dat we bij elke gang een korte uitleg kregen. Naast de kwaliteit van het eten heb ik de samenwerking en communicatie met Terenzio als heel fijn ervaren. De twee voorbereidende calls en hoe snel en gemakkelijk hij zijn weg vond in mijn keuken, de ontspannen aanpak. Op voorhand had ik al het vertrouwen dat ik de juiste persoon had geselecteerd voor mijn avond. Ook ik was zijn gast en kon rustig blijven zitten. De keuken heeft hij spic en span achtergelaten. Een paar visitekaartjes armer op verzoek van mijn gasten. Terenzio bedankt, de avond was alles wat ik hoopte dat het zou worden!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.