Capasso's

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Capasso's

Italiaanse Chef Tiziano Capasso uit Latina begon al met koken toen hij 9 jaar oud was. De passie was zo groot dat hij voor het koksvak ging studeren aan de Italian Chef Academy in Florence. Hij begon zijn carrière bij een traditionele Osteria in hartje Italië. Toen hij in 2015 verhuisde naar Australië, leerde hij bij restaurant Limone alles over fine dining met een Italiaans tintje. Twee jaar later kwam hij in ‘Toqué!’ te werken, één van Canada’s beste restaurants. Om later dat jaar naar de Franse Riviera te verhuizen en te werken voor Chef de Cuisine Antonio Buono bij Mirazur(***). Eind 2018 kwam hij naar Nederland, waar hij al zijn kennis en ervaring graag meeneemt om geweldige privé diners neer te zetten. Bij Capasso’s ben je verzekerd van een echte Italiaanse diner beleving van hoogwaardig niveau. Vanzelfsprekend ligt Tiziano zijn focus op eten, maar misschien nog wel meer op de mensen. Hij vertelt jullie dan ook graag over de producten, zijn kooktechnieken en de tradities hiervan. Deze Italiaanse wereldreiziger doet dit uiteraard in het engels.

Reviews over Capasso's

Chef score 9.9

Uit 53 reviews

Desiree

09-09-2023

10

We hebben genoten van onze kok. Het eten, de wijn en de uitleg hierbij waren fantastisch. We hadden ook het geluk dat het zo mooi weer was dat we buiten konden zitten, hoe Italiaans kan het zijn. Bedankt voor deze heerlijke avond.

Peter Rondhuis

01-09-2023

10

Lekker eten, leuke uitleg, bijzondere wijnen. Was erg goed!

Hilde Doedee

27-08-2023

9.6

Hele mooie avond gehad, heerlijk gegeten en gedronken. Niks kwam te kort

review image 1
review image 2
review image 3

Hellen

04-06-2023

10

Amazing food, amazing wine and amazing stories during dinner about all the ingredients! Really amazing evening with Tiziano (chef Capasso’s)!

Carlijn

07-02-2023

10

Great evening with Capasso! The food was wonderful, it looked beautiful and everything was presented with nice explanation! Would really recommend!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.