Capasso's

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Capasso's

Italiaanse Chef Tiziano Capasso uit Latina begon al met koken toen hij 9 jaar oud was. De passie was zo groot dat hij voor het koksvak ging studeren aan de Italian Chef Academy in Florence. Hij begon zijn carrière bij een traditionele Osteria in hartje Italië. Toen hij in 2015 verhuisde naar Australië, leerde hij bij restaurant Limone alles over fine dining met een Italiaans tintje. Twee jaar later kwam hij in ‘Toqué!’ te werken, één van Canada’s beste restaurants. Om later dat jaar naar de Franse Riviera te verhuizen en te werken voor Chef de Cuisine Antonio Buono bij Mirazur(***). Eind 2018 kwam hij naar Nederland, waar hij al zijn kennis en ervaring graag meeneemt om geweldige privé diners neer te zetten. Bij Capasso’s ben je verzekerd van een echte Italiaanse diner beleving van hoogwaardig niveau. Vanzelfsprekend ligt Tiziano zijn focus op eten, maar misschien nog wel meer op de mensen. Hij vertelt jullie dan ook graag over de producten, zijn kooktechnieken en de tradities hiervan. Deze Italiaanse wereldreiziger doet dit uiteraard in het engels.

Reviews over Capasso's

Chef score 9.9

Uit 49 reviews

Carlijn

07-02-2023

10

Great evening with Capasso! The food was wonderful, it looked beautiful and everything was presented with nice explanation! Would really recommend!

Aiysha Siddiqui

05-02-2023

10

Tiziano is super vriendelijk en professioneel! Echt leuke verhalen voor bij al de gerechten en was super lekker. Echt een aanrader!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4

Dewi Meijer

30-01-2023

10

De avond is uitstekend verzorgd.

Mireille

27-12-2022

10

Fantastische avond gehad! Prachtig diner, mooie wijnen en ….een superchef die bij iedere gang een gezellig praatje hield. Na afloop is alles weer brandschoon in je keuken en zie je werkelijk niet dat er iemand net een uitgebreid 5-gangen diner heeft bereid. Echt een aanrader!

Milou

24-10-2022

10

Wij kunnen Tiziano van harte aanbevelen om te komen koken. Tiziano is heel professioneel en sympathiek. Vooraf hebben we een duidelijke afstemming gehad over het menu. Het eten was echt voortreffelijk en de bijpassende wijnen ook heerlijk. Toen hij vertrok na het diner heeft hij de keuken spic en span achtergelaten.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.