Capasso's

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Capasso's

Italiaanse Chef Tiziano Capasso uit Latina begon al met koken toen hij 9 jaar oud was. De passie was zo groot dat hij voor het koksvak ging studeren aan de Italian Chef Academy in Florence. Hij begon zijn carrière bij een traditionele Osteria in hartje Italië. Toen hij in 2015 verhuisde naar Australië, leerde hij bij restaurant Limone alles over fine dining met een Italiaans tintje. Twee jaar later kwam hij in ‘Toqué!’ te werken, één van Canada’s beste restaurants. Om later dat jaar naar de Franse Riviera te verhuizen en te werken voor Chef de Cuisine Antonio Buono bij Mirazur(***). Eind 2018 kwam hij naar Nederland, waar hij al zijn kennis en ervaring graag meeneemt om geweldige privé diners neer te zetten. Bij Capasso’s ben je verzekerd van een echte Italiaanse diner beleving van hoogwaardig niveau. Vanzelfsprekend ligt Tiziano zijn focus op eten, maar misschien nog wel meer op de mensen. Hij vertelt jullie dan ook graag over de producten, zijn kooktechnieken en de tradities hiervan. Deze Italiaanse wereldreiziger doet dit uiteraard in het engels.

Advertenties van Capasso's

Reviews over Capasso's

Chef score 9.9

Uit 56 reviews

Brenda

28-12-2023

10

Tiziano heeft voor ons gekookt op tweede kerstdag en wat een belevenis! Het eten was heerlijk en bij elk gerecht kregen we van hem een mooie uitleg over wat er op ons bord lag. De bijpassende wijnen waren ook met zorg uitgezocht; ook daarover kregen wij een uitleg met als afsluiter een heerlijke limoncello. Kortom: een geweldige avond met heerlijke gerechten en wijnen!

Roxanne Jacobs

12-11-2023

10

Genoten van onze avond met deze fantastische Italiaanse chef met onze vriendengroep van 9 personen! Hij legt heel veel uit per gerecht en je leert ook nog eens over Italië. Het was een perfecte service en hij blijft heel rustig doorwerken, je hebt niet eens door dat hij er is naast de uitleg. Het eten was echt verrukkelijk! Italiaanse ingrediënten en heerlijke wijnen erbij geserveerd. Wij zouden vaker zo’n geweldige avond willen!

review image 1
review image 2
review image 3

Angelique

04-10-2023

10

Het was een grandioos diner. Heerlijke gerechten en mooie bijpassende wijnen. En interessante uitleg over de gerechten en de wijnen. Fijne en kundige chef. Echt genoten.

Desiree

09-09-2023

10

We hebben genoten van onze kok. Het eten, de wijn en de uitleg hierbij waren fantastisch. We hadden ook het geluk dat het zo mooi weer was dat we buiten konden zitten, hoe Italiaans kan het zijn. Bedankt voor deze heerlijke avond.

Peter Rondhuis

01-09-2023

10

Lekker eten, leuke uitleg, bijzondere wijnen. Was erg goed!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.