Capasso's

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Capasso's

Italiaanse Chef Tiziano Capasso uit Latina begon al met koken toen hij 9 jaar oud was. De passie was zo groot dat hij voor het koksvak ging studeren aan de Italian Chef Academy in Florence. Hij begon zijn carrière bij een traditionele Osteria in hartje Italië. Toen hij in 2015 verhuisde naar Australië, leerde hij bij restaurant Limone alles over fine dining met een Italiaans tintje. Twee jaar later kwam hij in ‘Toqué!’ te werken, één van Canada’s beste restaurants. Om later dat jaar naar de Franse Riviera te verhuizen en te werken voor Chef de Cuisine Antonio Buono bij Mirazur(***). Eind 2018 kwam hij naar Nederland, waar hij al zijn kennis en ervaring graag meeneemt om geweldige privé diners neer te zetten. Bij Capasso’s ben je verzekerd van een echte Italiaanse diner beleving van hoogwaardig niveau. Vanzelfsprekend ligt Tiziano zijn focus op eten, maar misschien nog wel meer op de mensen. Hij vertelt jullie dan ook graag over de producten, zijn kooktechnieken en de tradities hiervan. Deze Italiaanse wereldreiziger doet dit uiteraard in het engels.

Reviews over Capasso's

Chef score 9.9

Uit 43 reviews

wilfred

26-09-2022

10

Heerlijke avond olv Tiziano. Originele gerechten en mooie "eigen" wijnen meegebracht. je voelt je thuis in je eigen restaurant.

Tosca

12-09-2022

9.6

Wij hebben een diner voor 10 gehad. Dit was genieten! Deze chef maakt heerlijke gerechten met fantastische wijnen erbij uit gekozen. Leuk verhaal en info bij alle gerechten. De afstemming van te voren verliep soepel. We hebben erg genoten. Op ons verzoek was het 4 gangen diner vegetarische en ook de vleeseters vonden het heerlijk. Ik zou hem zeker aanraden of nog een keer boeken!

Jonas

26-06-2022

10

Een heerlijke avond kunnen genieten van een diner! Tiziano nam uitgebreid de tijd om een menu af te stemmen op de gewenste wensen en eisen. Zijn Engelse taal is keurig, wat het zeer prettig maakt om te kunnen communiceren. Tijdens het diner ruimt hij alles tussendoor netjes op en geeft hij bij het serveren van het nieuwe gerecht in het Engels en leuke en leerzame introductie. Hij werkt met veel precisie en kiest ook zijn ingrediënten alleen uit op de beste kwaliteit (hij bestelt ze zelfs helemaal uit Italië!). Al met al een uitstekende ervaring waarin wij zonder twijfel nog een keer zouden kiezen voor Tiziano! Tip: kies vooral de risotto, die was echt zeer lekker!

Dirk

15-06-2022

10

Wij hebben buitengewoon genoten van het diner. Heel erg lekkere gerechten met bijpassende wijnen en een chef die bij de gerechten en de wijn een interessant verhaal had. Een zeer geslaagde avond.

Cees

19-03-2022

10

Chef Tiziano Capasso heeft ons een heerlijke culinaire avond met mooie gerechten bezorgd inclusief de heerlijke wijnen van Ruedo Arancio. We hebben genoten van een topavond!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.