at Sophie's

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over at Sophie's

Lokale en seizoensgebonden producten zijn de basis van chef Sophie’s keuken. Deze enthousiaste chef aan huis uit Maaseik omschrijft haar stijl ook wel als grootmoeders keuken met een twist, een keuken waarin puur en (h)eerlijk eten centraal staan. Sinds haar twaalfde staat Sophie Nievelstein al in de keuken. Ze heeft haar know-how opgedaan bij diverse (sterren)chefs. Na vier jaar in Duitsland gewoond en gewerkt te hebben heeft ze besloten om van haar hobby haar werk te maken, terug naar eigen roots. Met at Sophie's brengt zij dit allemaal naar jullie eettafel!

Reviews over at Sophie's

Chef score 9.6

Uit 4 reviews

Jolke

17-10-2023

8.8

Sophie verzorgde voor ons gezelschap een heerlijke avond. Werkelijk " uit" eten thuis en Sophie zorgt werkelijk overal voor op een heel plezierige wijze.

Jennifer

27-11-2022

10

Geweldige avond met fantastisch diner. Heel professioneel en alles met zorg bereid en opgediend. Sophie is echt een aanrader!

Annelies

01-10-2022

10

Top avond. Genoten van een gezellige avond met heerlijke gerechten. Sophie is een hele fijne, rustige en goede chef. Ook heel fijn dat Sophie servies en bestek bij zich had. De tafel werd keurig voor ons gedekt. Wij hoefden alleen maar te gaan zitten en genieten. Ze had een heerlijk menu samengesteld met 3 amuses en 4 gangen, afgestemd op onze wensen. Ook de communicatie vooraf verliep vlekkeloos. Het was geweldig.

Sharon

25-04-2021

9.6

Wat een fantastische avond! Alles was heerlijk. Tapas en brood vooraf waren zelf gemaakt. De gerechten waren heerlijk fris en precies genoeg. We hebben de hele avond genoten van alle heerlijke gerechten. De aanwezigheid van Sophie viel niet eens op. Zeker een aanrader!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.