Walking dinner aan huis in Zutphen

Walking dinner in Zutphen

Een bijzondere gelegenheid vier je met een walking dinner bij jou in Zutphen. Dit gaat gegarandeerd voor veel gezelligheid en culinaire verrassingen zorgen! Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Bij elke gang krijg je een heerlijke culinaire verrassing geserveerd. Het grote voordeel van walking dinners is dat je gezellig met iedereen kunt kletsen, in plaats van met slechts één klein groepje. Ben je op zoek naar de ideale walking dinner in Zutphen? Dan zit je bij CHEFSTBL goed!

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Wat staat er bij een walking dinner in Zutphen op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Fingerfood bestaat uit lekkere, kleine gerechtjes die op worden opgediend in een glas, kommetje of op een andere bijzondere manier. Vaak vormt fingerfood, ook wel amuses genoemd, een variatie van warme en koude hapjes. Of je nu houdt van vlees, vis of groenten, er komt vanalles voorbij waar jij van mag proeven! Er wordt zelfs gezorgd voor een heerlijk toetje, zoals huisgemaakte tiramisu of vers fruit met kwark.

Je kunt alle kanten op als je in Zutphen een walking dinner gaat organiseren. In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Bij CHEFSTBL selecteren wij onze chefs op basis van kwaliteit en dat geeft jou de keuze uit de beste walking dinners uit Zutphen.

Waarom raden wij een walking dinner in Zutphen aan?

Ten opzichte van een normaal diner, heeft een walking dinner enorm veel voordelen. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Gasten kunnen immers vrij rond lopen en bij verschillende tafels gaan staan tijdens het diner. Op deze manier worden er geen gesprekken geforceerd en loopt alles lekker soepel. Ook een groot voordeel van een walking dinner is de grote diversiteit aan hapjes. Doordat er diverse hapjes worden geserveerd gedurende meerdere gangen, blijft het diner gevarieerd. Wie houdt er nu niet van delen en proeven? Bovendien wordt er bij het walking dinner in Zutphen altijd rekening gehouden met specifieke wensen, diëten of allergieën!

Wanneer kies je in Zutphen voor een walking dinner?

Wil jij in Zutphen een netwerkevenement organiseren? Een walking dinner is dan een zeer goed idee. Dit versterkt het sociale aspect. Maar een walking dinner is bijvoorbeeld ook zeer geschikt bij een zakelijke bijeenkomst. De walking dinner kan alles net even wat minder statig maken en zorgen voor een informele, luchtige sfeer tussen partners of collega's. Ook krijgt iedereen de mogelijkheid om met elkaar te spreken onder het genot van bijzondere heerlijkheden.

Hoewel een walking dinner dus zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten en borrels, is het in Zutphen ook aan te raden om een walking dinner te organiseren voor een trouwerij of een verjaardagsfeestje! Uiteraard kun je zelf nog veel meer vieringen bedenken waarbij een walking dinner een uitstekende keuze zou zijn. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

Boek jouw walking dinner in Zutphen bij CHEFSTBL

In Zutphen een walking dinner houden? Dat kan door op onze website een van de vele cateringopties te kiezen! Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. De chefs van CHEFSTBL maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk en brengen daarom ook alle bestek en servies mee. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken! Mocht de chef om een belangrijke reden verhinderd zijn, dan regelen wij een geschikte vervanger voor je. Zo weet je dus zeker dat jouw walking dinner in Zutphen hoe dan ook doorgaat.

Dus, klaar om eens iets nieuws uit te proberen en in Zutphen een walking dinner te houden? Aan de hand van onze verschillende cateringopties kunnen wij jouw feest culinair laten slagen. Als je nog twijfelt over bepaalde zaken of vragen hebt, neem dan vooral even contact met ons op! Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Zutphen!

Is een walking dinner toch niet helemaal wat je zoekt? Wellicht klinkt een BBQ, buffet of thuiskok in Zutphen jou beter in de oren? Ook dat maken wij graag voor je mogelijk!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.