Walking dinner aan huis in Wageningen

Walking dinner in Wageningen

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Wageningen? Dit is namelijk een zeer originele en bijzondere manier om onder het genot van heerlijke hapjes samen te zijn met vrienden en familie. Bij walking dinners hoeft men niet volgens een vaste indeling aan tafel te zitten. De gerechten worden namelijk naar jou toegebracht, waardoor je gezellig op meerdere plekken kunt gaan staan. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Het grootste voordeel van deze manier van dineren is dat je met veel meer mensen kunt kletsen dan wanneer je op normale wijze dineert. Heb je het grote aanbod aan walking dinners in Wageningen bij CHEFSTBL al gezien?

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Wat staat er bij een walking dinner in Wageningen op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Fingerfood zijn hapjes die fraai worden opgemaakt in een glas, kommetje of op een amuselepel en die je uit de hand kunt eten. Fingerfood bestaat dus uit verschillende koude en warme gerechtjes, die ook wel amuses worden genoemd. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

Als je in Wageningen een walking dinner organiseert, zijn de mogelijkheden eindeloos! In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Doordat wij onze chefs puur op kwaliteit uitkiezen, kunnen wij de allerbeste walking dinners in Wageningen aanbieden!

Voordelen van een walking dinner

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Een walking dinner in Wageningen maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Gasten kunnen immers vrij rond lopen en bij verschillende tafels gaan staan tijdens het diner. Hierdoor wordt het gelijk een veel socialere bijeenkomst en zal alles soepel verlopen. Een tweede voordeel is dat je bij een walking dinner de keuze hebt uit veel verschillende gerechtjes. Dankzij de verschillende gangen met diverse hapjes wordt het diner nooit eentonig. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Tot slot kunnen onze walking dinners in Wageningen volledig worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van jou als klant.

In Wageningen een walking dinner organiseren

Wil jij in Wageningen een netwerkevenement organiseren? Een walking dinner is dan een zeer goed idee. Dit versterkt het sociale aspect. Maar een walking dinner is bijvoorbeeld ook zeer geschikt bij een zakelijke bijeenkomst. Dankzij de walking dinner wordt de meeting net wat luchtiger en vriendschappelijker. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Maar niet alleen voor netwerkbijeenkomsten of zakelijke meetings kun je een walking dinner in Wageningen organiseren. Het is ook superleuk om juist voor een informele viering zoals een trouwerij of een verjaardag een walking dinner te houden! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Wageningen. In ieder geval kan een walking dinner plaatsvinden op vrijwel iedere locatie. Door een paar statafels neer te zetten en mooi aan te kleden (met een kleurrijk tafelkleed of linten bijvoorbeeld), wordt de ruimte al gelijk getransformeerd tot een plek waar jij je gasten en het eten kunt ontvangen.

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Wageningen verzorgen!

Op CHEFSTBL vind je een groot aanbod aan diverse walking dinners in Wageningen. Ga jij voor een Italiaans arrangement, Internationale gerechten of toch voor een Mediterraanse walking dinner in Wageningen? En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Wageningen de walking dinner graag voor je aan. Natuurlijk worden alle gerechten op een sierlijke wijze gepresenteerd en sluiten de gangen goed op elkaar aan. De chefs van CHEFSTBL maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk en brengen daarom ook alle bestek en servies mee. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken! Mocht jouw gekozen chef last minute toch niet meer kunnen? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat er een vervangende chef bij je langskomt om de walking dinner in goede banen te leiden. Dus wat er ook gebeurt, jouw walking dinner in Wageningen gaat sowieso door!

Dus, heb je binnenkort een speciale gelegenheid te vieren in Wageningen waar een walking dinner perfect op aansluit? Wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt aan de hand van onze heerlijke hapjes. Heb jij nog vragen of twijfel je tussen een aantal arrangementen! Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Wageningen onvergetelijk te maken!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Bekijk dan ook eens de verschillende opties voor een buffet, een BBQ of een thuiskok in Wageningen!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.