Walking dinner aan huis in Voorburg

Walking dinner in Voorburg

Als je een speciale gelegenheid te vieren hebt, dan raden we je zeker aan om een walking dinner te houden bij jou in Voorburg. Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Er is geen vaste tafelschikking, want er wordt simpelweg niet aan tafel gegeten. Iedereen kan gezellig rondlopen tussen de gangen door, zodat er met verschillende mensen kan worden gepraat. Bij iedere gang word je verrast met kleine, bijzondere gerechten. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Heb je het grote aanbod aan walking dinners in Voorburg bij CHEFSTBL al gezien?

Iedere gang een nieuwe verrassing

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Voorburg? Juist, diverse soorten fingerfood! Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. Vaak vormt fingerfood, ook wel amuses genoemd, een variatie van warme en koude hapjes. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. Om het diner goed af te sluiten, wordt er ook gezorgd voor een toetje om je vingers bij af te likken.

Je kunt alle kanten op als je in Voorburg een walking dinner gaat organiseren. Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Doordat wij onze chefs puur op kwaliteit uitkiezen, kunnen wij de allerbeste walking dinners in Voorburg aanbieden!

Waarom kiezen voor een walking dinner in Voorburg?

Aan het begin van deze pagina hebben we natuurlijk al de grootste delen van een walking dinner benoemd. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Men heeft namelijk geen vaste zitplek en kan gaan en staan waar men wilt. Iedereen kiest zijn eigen gesprekspartner. Op deze manier worden er geen gesprekken geforceerd en loopt alles lekker soepel. Bovendien is een walking dinner erg in trek omdat iedereen de kans krijgt om diverse culinaire heerlijkheden te proeven. Doordat er diverse hapjes worden geserveerd gedurende meerdere gangen, blijft het diner gevarieerd. Wie houdt er nu niet van delen en proeven? Tot slot kun je voor je walking dinner in Voorburg altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

Wanneer is in Voorburg een walking dinner een goed idee?

Kies in Voorburg voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kan een walking dinner voordelig uitpakken. De walking dinner kan een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van je partners of collega's. Ook krijgt iedereen de mogelijkheid om met elkaar te spreken onder het genot van bijzondere heerlijkheden.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Voorburg. Het is in ieder geval overal mogelijk om een walking dinner te houden, ook bij jou in Voorburg! Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

Walking dinner in Voorburg boeken

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! In ons aanbod vind je onder andere arrangementen met Internationale, Italiaanse en Mediterraanse keukens. En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Natuurlijk worden alle gerechten op een sierlijke wijze gepresenteerd en sluiten de gangen goed op elkaar aan. Ook voor het benodigde bestek en servetten wordt door ons gezorgd. Jij hoeft nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de heerlijke hapjes die onze chef aan jou en je gasten introduceert. Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Zo weet je dus zeker dat jouw walking dinner in Voorburg hoe dan ook doorgaat.

Dus, klaar om eens iets nieuws uit te proberen en in Voorburg een walking dinner te houden? Aan de hand van onze verschillende cateringopties kunnen wij jouw feest culinair laten slagen. Neem bij vragen of twijfels zeker even contact met ons op. Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Voorburg onvergetelijk te maken!

Sluit de walking dinner toch niet helemaal goed aan op jouw wensen of event? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Voorburg!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.