Walking dinner aan huis in Schiedam

Walking dinner in Schiedam

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Schiedam! Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Er is bij deze vorm van dineren geen georganiseerde tafelschikking. Dit komt omdat men niet aan tafel zit tijdens het eten! Men dineert aan statafels en iedereen is vrij om rond te lopen en gezellig met iedereen te kletsen. Bij iedere gang word je verrast met kleine, bijzondere gerechten. Gezellig met iedereen kletsen onder het genot van de lekkerste hapjes, wat wil je nog meer? Voor de allerbeste walking dinners in Schiedam moet je bij CHEFSTBL zijn!

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Wat staat er bij een walking dinner in Schiedam op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Deze hapjes worden opgediend op een speciale manier, op zo'n manier dat je ze eenvoudig met een lepel of vorkje staand kunt eten. Meestal worden er zowel koude als warme gerechtjes uitgeserveerd. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. Er wordt zelfs gezorgd voor een heerlijk toetje, zoals huisgemaakte tiramisu of vers fruit met kwark.

Als je in Schiedam een walking dinner organiseert, zijn de mogelijkheden eindeloos! In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Wij bieden namelijk de allerbeste walking dinners in Schiedam aan. Dit kunnen wij garanderen omdat wij onze koks zeer zorgvuldig uitkiezen, gelet op kwaliteit.

Walking dinner in Schiedam - de voordelen op een rijtje

Ten opzichte van een normaal diner, heeft een walking dinner enorm veel voordelen. Om te beginnen is een walking dinner in Schiedam een heel sociaal diner waarbij iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Om deze reden wordt het voor iedereen een prettige bijeenkomst. Bovendien is een walking dinner erg in trek omdat iedereen de kans krijgt om diverse culinaire heerlijkheden te proeven. Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Wie houdt er nu niet van delen en proeven? Tot slot heb je bij een walking dinner in Schiedam de mogelijkheid om jouw voorkeuren, dieetwensen of allergieën door te geven aan onze chefs, die het menu vervolgens compleet hierop aanpassen.

In Schiedam een walking dinner organiseren

Kies in Schiedam voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kan een walking dinner voordelig uitpakken. De walking dinner kan alles net even wat minder statig maken en zorgen voor een informele, luchtige sfeer tussen partners of collega's. Ook krijgt iedereen de mogelijkheid om met elkaar te spreken onder het genot van bijzondere heerlijkheden.

Niet alleen voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten en congressen is een walking dinner geschikt. Het is ook een uitstekende optie voor verjaardagen, bruiloften en andere vieringen. En natuurlijk zijn er nog veel meer situaties en gelegenheden waarbij een walking dinner in Schiedam zeer gepast zou zijn. Het is in ieder geval overal mogelijk om een walking dinner te houden, ook bij jou in Schiedam! Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Schiedam verzorgen!

Wil jij een bijzondere walking dinner in Schiedam organiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de verschillende opties. De walking dinners die wij zoal aanbieden zijn arrangementen met Italiaanse, Internationale en Mediterraanse keukens. En mocht je nog bepaalde ideeën, wensen of voorkeuren hebben, dan kunnen we het diner altijd nog daarop aanpassen! Vanzelfsprekend worden alle gerechtjes van het walking dinner in Schiedam goed op elkaar afgestemd en prachtig geserveerd. Ook voor het benodigde bestek en servetten wordt door ons gezorgd. Jij hoeft nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de heerlijke hapjes die onze chef aan jou en je gasten introduceert. Mocht jouw gekozen chef last minute toch niet meer kunnen? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat er een vervangende chef bij je langskomt om de walking dinner in goede banen te leiden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw walking dinner in Schiedam gecanceld wordt en dat je last minute nog iets anders moet regelen!

Dus, heb je binnenkort een speciale gelegenheid te vieren in Schiedam waar een walking dinner perfect op aansluit? Dan kun je bij ons terecht voor de allerbeste arrangementen! Neem bij vragen of twijfels zeker even contact met ons op. Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de ideale walking dinner in Schiedam kunt organiseren!

Sluit de walking dinner toch niet helemaal goed aan op jouw wensen of event? Bekijk dan ook eens de verschillende opties voor een buffet, een BBQ of een thuiskok in Schiedam!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.