Walking dinner aan huis in Purmerend

Walking dinner in Purmerend

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Purmerend? Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! Iedereen kan gezellig rondlopen tussen de gangen door, zodat er met verschillende mensen kan worden gepraat. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Wat deze manier van dineren zo leuk maakt, is dat je de kans krijgt om met veel verschillende mensen te praten tijdens je diner. Bij CHEFSTBL vind je een fantastisch aanbod aan walking dinners in Purmerend.

Iedere gang een nieuwe verrassing

Tijdens een walking dinner in Purmerend krijg jij verschillende soorten 'fingerfood' voorgeschoteld. Fingerfood zijn hapjes die fraai worden opgemaakt in een glas, kommetje of op een amuselepel en die je uit de hand kunt eten. De verschillende amuses die je krijgt voorgeschoteld, kunnen zowel warm als koud zijn. De ene keer krijg je een lekkere gazpacho met burratacrème, een paar minuten word je verrast met een smaakvol stukje vlees en weer een paar minuten later krijg je de kans om viskroketjes te proeven. Om het diner goed af te sluiten, wordt er ook gezorgd voor een toetje om je vingers bij af te likken.

Als je in Purmerend een walking dinner organiseert, zijn de mogelijkheden eindeloos! In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Alle walking dinners in Purmerend worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Purmerend.

Waarom raden wij een walking dinner in Purmerend aan?

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Ten eerste maakt een walking dinner het in Purmerend mogelijk om met veel verschillende mensen een praatje aan te gaan. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Hierdoor blijft het feest of de bijeenkomst soepel verlopen. Bovendien is een walking dinner erg in trek omdat iedereen de kans krijgt om diverse culinaire heerlijkheden te proeven. Doordat er diverse hapjes worden geserveerd gedurende meerdere gangen, blijft het diner gevarieerd. Dit maakt het voor iedereen een geslaagd diner. Bovendien kunnen onze walking dinners in Purmerend volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

Wanneer kiezen voor een walking dinner in Purmerend?

Aangezien walking dinners erg gericht zijn op het sociale aspect, is het bijna vanzelfsprekend om in Purmerend voor een walking dinner te kiezen als je bijvoorbeeld een netwerkevenement organiseert. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. De walking dinner kan alles net even wat minder statig maken en zorgen voor een informele, luchtige sfeer tussen partners of collega's. Ook wordt het gemakkelijker om met verschillende zakenpartners het gesprek een op een aan te gaan.

Hoewel een walking dinner dus zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten en borrels, is het in Purmerend ook aan te raden om een walking dinner te organiseren voor een trouwerij of een verjaardagsfeestje! Uiteraard kun je zelf nog veel meer vieringen bedenken waarbij een walking dinner een uitstekende keuze zou zijn. Het is in ieder geval overal mogelijk om een walking dinner te houden, ook bij jou in Purmerend! Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

Boek jouw walking dinner in Purmerend bij CHEFSTBL

Op CHEFSTBL vind je een groot aanbod aan diverse walking dinners in Purmerend. Ga jij voor een Italiaans arrangement, Internationale gerechten of toch voor een Mediterraanse walking dinner in Purmerend? En mocht je nog bepaalde ideeën, wensen of voorkeuren hebben, dan kunnen we het diner altijd nog daarop aanpassen! Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. Jij hoeft nergens meer aan te denken! Zelfs voor bestek en servies wordt gezorgd! Lean back en geniet samen met je gezelschap van dat heerlijke walking dinner in Purmerend. Wanneer de chef die in Purmerend jouw walking dinner zou regelen om een belangrijke reden verhinderd is, zorgen wij ervoor dat er een goede vervanger komt! Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Purmerend doorgaat.

Dus wil jij in Purmerend graag een walking dinner houden om een bepaalde gelegenheid te vieren? Aan de hand van onze verschillende cateringopties kunnen wij jouw feest culinair laten slagen. Mocht je nog twijfelen tussen een aantal chefs of heb je nog bepaalde vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij maken jouw walking dinner in Purmerend graag een dag om nooit te vergeten!

Is een walking dinner toch niet helemaal wat je zoekt? Wellicht klinkt een BBQ, buffet of thuiskok in Purmerend jou beter in de oren? Ook dat maken wij graag voor je mogelijk!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.