Walking dinner aan huis in Overijssel

Walking dinner in Overijssel

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren? Denk er dan eens over na om een walking dinner te houden bij jou in Overijssel! Een walking dinner is namelijk een moderne, sociale en originele manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten. Bij walking dinners hoeft men niet volgens een vaste indeling aan tafel te zitten. Men dineert aan statafels en iedereen is vrij om rond te lopen en gezellig met iedereen te kletsen. Bij iedere gang word je verrast met kleine, bijzondere gerechten. Het grote voordeel van walking dinners is dat je gezellig met iedereen kunt kletsen, in plaats van met slechts één klein groepje. Bij CHEFSTBL vind je een fantastisch aanbod aan walking dinners in Overijssel.

Genieten van verschillende, kleine gerechtjes

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Overijssel? Juist, diverse soorten fingerfood! Fingerfood zijn hapjes die fraai worden opgemaakt in een glas, kommetje of op een amuselepel en die je uit de hand kunt eten. Meestal worden er zowel koude als warme gerechtjes uitgeserveerd. Het kan gaan van malse stukjes biefstuk, tot een speciale groente-risotto tot aan zalm met geroosterde venkel en bieslookolie. Om het diner goed af te sluiten, wordt er ook gezorgd voor een toetje om je vingers bij af te likken.

Je kunt alle kanten op als je in Overijssel een walking dinner gaat organiseren. Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Alle walking dinners in Overijssel worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Overijssel.

De grootste pluspunten van een walking dinner

Waarom zou jij moeten kiezen voor een walking dinner in plaats van een 'gewoon' diner? Een walking dinner in Overijssel maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Genodigden krijgen immers de kans om bij verschillende groepen aan te sluiten omdat ze geen vaste zitplek hebben. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Een ander voordeel van een walking dinner is de variëteit in het eten. Bij iedere gang worden immers nieuwe gerechtjes voorgeschoteld. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Tot slot heb je bij een walking dinner in Overijssel de mogelijkheid om jouw voorkeuren, dieetwensen of allergieën door te geven aan onze chefs, die het menu vervolgens compleet hierop aanpassen.

Wanneer is in Overijssel een walking dinner een goed idee?

Kies in Overijssel voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kan een walking dinner voordelig uitpakken. Met een walking dinner kun je de bijeenkomst net iets informeler en luchtiger maken dan bij een statig diner. Ook wordt het gemakkelijker om met verschillende zakenpartners het gesprek een op een aan te gaan.

Niet alleen voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten en congressen is een walking dinner geschikt. Het is ook een uitstekende optie voor verjaardagen, bruiloften en andere vieringen. Het maakt eigenlijk niet uit wat je te vieren hebt - iedereen wordt blij van een walking dinner! Op vrijwel iedere plek is het mogelijk om een walking dinner te organiseren. Je hoeft alleen maar een aantal statafels bij elkaar te verzamelen en deze te verdelen over de ruimte. Kleed ze nog een beetje leuk aan!

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Overijssel verzorgen!

In Overijssel een walking dinner houden? Dat kan door op onze website een van de vele cateringopties te kiezen! Ga jij voor een Italiaans arrangement, Internationale gerechten of toch voor een Mediterraanse walking dinner in Overijssel? En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Natuurlijk worden alle gerechten op een sierlijke wijze gepresenteerd en sluiten de gangen goed op elkaar aan. Je hoeft zelfs niet meer te denken aan borden, kommetjes, bestek en servetten! Onze chefs brengen alles mee om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als de chef om een belangrijke reden niet meer kan komen, dan zorgen wij voor een geschikte vervanger. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw walking dinner in Overijssel gecanceld wordt en dat je last minute nog iets anders moet regelen!

Heb jij binnenkort in Overijssel iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Heb jij nog vragen of twijfel je tussen een aantal arrangementen! Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Overijssel!

Is een walking dinner toch niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Overijssel!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.