Walking dinner aan huis in Oostvoorne

Walking dinner in Oostvoorne

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Oostvoorne? Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Bij deze vorm van dineren, kunnen jouw gasten zelf hun 'tafelschikking' bepalen. Je kunt gaan en staan waar en met wie je wilt en de gerechten worden in verschillende gangen naar jou toegebracht. Bij elke gang krijg je een heerlijke culinaire verrassing geserveerd. Het grote voordeel van walking dinners is dat je gezellig met iedereen kunt kletsen, in plaats van met slechts één klein groepje. Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Oostvoorne.

Grote variëteit aan gerechten

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Oostvoorne? Juist, diverse soorten fingerfood! Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. Vaak vormt fingerfood, ook wel amuses genoemd, een variatie van warme en koude hapjes. De ene keer krijg je een lekkere gazpacho met burratacrème, een paar minuten word je verrast met een smaakvol stukje vlees en weer een paar minuten later krijg je de kans om viskroketjes te proeven. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

Je kunt alle kanten op als je in Oostvoorne een walking dinner gaat organiseren. In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Wij werken namelijk uitsluitend met de allerbeste koks om jouw walking dinner in Oostvoorne te realiseren.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Oostvoorne?

Waarom zou jij moeten kiezen voor een walking dinner in plaats van een 'gewoon' diner? Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Men heeft namelijk geen vaste zitplek en kan gaan en staan waar men wilt. Iedereen kiest zijn eigen gesprekspartner. Op deze manier worden er geen gesprekken geforceerd en loopt alles lekker soepel. Wat een walking dinner ook zo leuk maakt, is de grote diversiteit aan heerlijke gerechtjes! Doordat er diverse hapjes worden geserveerd gedurende meerdere gangen, blijft het diner gevarieerd. Dit maakt het voor iedereen een geslaagd diner. Tot slot kun je voor je walking dinner in Oostvoorne altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

In Oostvoorne een walking dinner organiseren

Aangezien walking dinners erg gericht zijn op het sociale aspect, is het bijna vanzelfsprekend om in Oostvoorne voor een walking dinner te kiezen als je bijvoorbeeld een netwerkevenement organiseert. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. De walking dinner kan alles net even wat minder statig maken en zorgen voor een informele, luchtige sfeer tussen partners of collega's. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Niet alleen voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten en congressen is een walking dinner geschikt. Het is ook een uitstekende optie voor verjaardagen, bruiloften en andere vieringen. Het maakt eigenlijk niet uit wat je te vieren hebt - iedereen wordt blij van een walking dinner! In ieder geval kan een walking dinner plaatsvinden op vrijwel iedere locatie. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om de ruimte in PLAATSNAAM voor te bereiden op de walking dinner, is een aantal statafels neerzetten en mooi aankleden.

Boek jouw walking dinner in Oostvoorne bij CHEFSTBL

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! Bovendien zijn de diners nog aan te passen naar jouw specifieke wensen en voorkeuren. Natuurlijk worden alle gerechten op een sierlijke wijze gepresenteerd en sluiten de gangen goed op elkaar aan. Je hoeft zelfs niet meer te denken aan borden, kommetjes, bestek en servetten! Onze chefs brengen alles mee om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht jouw gekozen chef last minute toch niet meer kunnen? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat er een vervangende chef bij je langskomt om de walking dinner in goede banen te leiden. Jouw walking dinner in Oostvoorne gaat dus hoe dan ook door!

Dus, klaar om eens iets nieuws uit te proberen en in Oostvoorne een walking dinner te houden? Wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt aan de hand van onze heerlijke hapjes. Als je nog twijfelt over bepaalde zaken of vragen hebt, neem dan vooral even contact met ons op! Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de ideale walking dinner in Oostvoorne kunt organiseren!

Mocht een walking dinner toch niet hetgeen zijn wat je in gedachte had? Bekijk dan ook eens de verschillende opties voor een buffet, een BBQ of een thuiskok in Oostvoorne!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.