Walking dinner aan huis in Oldenzaal

Walking dinner in Oldenzaal

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Oldenzaal! Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Bij deze vorm van dineren, kunnen jouw gasten zelf hun 'tafelschikking' bepalen. Iedereen kan gezellig rondlopen tussen de gangen door, zodat er met verschillende mensen kan worden gepraat. Bij iedere gang word je verrast met kleine, bijzondere gerechten. Gezellig met iedereen kletsen onder het genot van de lekkerste hapjes, wat wil je nog meer? Heb je het grote aanbod aan walking dinners in Oldenzaal bij CHEFSTBL al gezien?

Grote variëteit aan gerechten

Onze chefs serveren tijdens walking dinners in Oldenzaal verschillende soorten 'fingerfood'. Fingerfood bestaat uit lekkere, kleine gerechtjes die op worden opgediend in een glas, kommetje of op een andere bijzondere manier. Fingerfood bestaat dus uit verschillende koude en warme gerechtjes, die ook wel amuses worden genoemd. De ene keer word je verrast met een mals stukje vlees, de andere keer met een gazpacho met burratacrème, vervolgens zalm met geroosterde venkel en bieslookolie of een risotto fungi en dan een carpaccio-gerechtje met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

In Oldenzaal een walking dinner plannen kan via CHEFSTBL heel eenvoudig en er is keuze uit veel verschillende arrangementen! Een ding is zeker: een slechte keuze bestaat niet! Bij CHEFSTBL selecteren wij onze chefs op basis van kwaliteit en dat geeft jou de keuze uit de beste walking dinners uit Oldenzaal.

Walking dinner in Oldenzaal - de voordelen op een rijtje

Aan het begin van deze pagina hebben we natuurlijk al de grootste delen van een walking dinner benoemd. Een walking dinner in Oldenzaal maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Genodigden krijgen immers de kans om bij verschillende groepen aan te sluiten omdat ze geen vaste zitplek hebben. Hierdoor wordt het gelijk een veel socialere bijeenkomst en zal alles soepel verlopen. Een ander voordeel van een walking dinner is de variëteit in het eten. Bij iedere gang worden immers nieuwe gerechtjes voorgeschoteld. Wie houdt er nu niet van delen en proeven? Tot slot heb je bij een walking dinner in Oldenzaal de mogelijkheid om jouw voorkeuren, dieetwensen of allergieën door te geven aan onze chefs, die het menu vervolgens compleet hierop aanpassen.

In Oldenzaal een walking dinner organiseren

Kies in Oldenzaal voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. De walking dinner kan een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van je partners of collega's. Bovendien krijg je de kans om meerdere zakenpartners of collega's te spreken tijdens het diner.

Hoewel een walking dinner dus zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten en borrels, is het in Oldenzaal ook aan te raden om een walking dinner te organiseren voor een trouwerij of een verjaardagsfeestje! En natuurlijk zijn er nog veel meer situaties en gelegenheden waarbij een walking dinner in Oldenzaal zeer gepast zou zijn. In ieder geval kan een walking dinner plaatsvinden op vrijwel iedere locatie. Je hoeft de ruimte maar aan te kleden en te voorzien van een aantal statafels. Dan wordt het al gelijk geschikt voor een groep die van een walking dinner wil genieten!

Boek jouw walking dinner in Oldenzaal bij CHEFSTBL

Wil jij een bijzondere walking dinner in Oldenzaal organiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de verschillende opties. Ga jij voor een Italiaans arrangement, Internationale gerechten of toch voor een Mediterraanse walking dinner in Oldenzaal? Ook kun je bij ons altijd terecht met bepaalde wensen, allergieën of voorkeuren! Natuurlijk worden alle gerechten op een sierlijke wijze gepresenteerd en sluiten de gangen goed op elkaar aan. Ook voor het benodigde bestek en servetten wordt door ons gezorgd. Jij hoeft nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de heerlijke hapjes die onze chef aan jou en je gasten introduceert. Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Oldenzaal doorgaat.

Dus heb jij iets leuks te vieren in Oldenzaal en klinkt een walking dinner als muziek in jouw oren? Aan de hand van onze verschillende cateringopties kunnen wij jouw feest culinair laten slagen. Neem bij vragen of twijfels zeker even contact met ons op. Wij staan klaar om de walking dinner bij jou in Oldenzaal tot een groot succes te maken!

Mocht een walking dinner toch niet helemaal jouw smaak zijn? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Oldenzaal!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.