Walking dinner aan huis in Nijmegen

Walking dinner in Nijmegen

Een bijzondere gelegenheid vier je met een walking dinner bij jou in Nijmegen. Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Bij walking dinners hoeft men niet volgens een vaste indeling aan tafel te zitten. De gerechten worden namelijk naar jou toegebracht, waardoor je gezellig op meerdere plekken kunt gaan staan. Er worden verschillende, bijzondere gerechten naar jou toegebracht. Gezellig met iedereen kletsen onder het genot van de lekkerste hapjes, wat wil je nog meer? Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Nijmegen.

Grote variëteit aan gerechten

Onze chefs serveren tijdens walking dinners in Nijmegen verschillende soorten 'fingerfood'. Dit zijn kleine hapjes die prachtig geserveerd zijn, in een glas bijvoorbeeld, en die je gemakkelijk staand kunt eten. Meestal worden er zowel koude als warme gerechtjes uitgeserveerd. De ene keer word je verrast met een mals stukje vlees, de andere keer met een gazpacho met burratacrème, vervolgens zalm met geroosterde venkel en bieslookolie of een risotto fungi en dan een carpaccio-gerechtje met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

Mocht jij in Nijmegen een walking dinner willen plannen, dan zijn er gigantisch veel mogelijkheden! Je smaakpapillen zullen in ieder geval goed verwend worden door al die heerlijke, kleine gerechtjes! Bij CHEFSTBL selecteren wij onze chefs op basis van kwaliteit en dat geeft jou de keuze uit de beste walking dinners uit Nijmegen.

Voordelen van een walking dinner

Aan het begin van deze pagina hebben we natuurlijk al de grootste delen van een walking dinner benoemd. Een walking dinner in Nijmegen maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Om deze reden wordt het voor iedereen een prettige bijeenkomst. Wat een walking dinner ook zo leuk maakt, is de grote diversiteit aan heerlijke gerechtjes! Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Wat is er nu leuker dan meerdere nieuwe gerechtjes proeven? Tot slot kunnen onze walking dinners in Nijmegen volledig worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van jou als klant.

In Nijmegen een walking dinner organiseren

Door het sociale aspect van walking dinners, is het een zeer goed idee om een walking dinner te organiseren als netwerkevenement. Maar een walking dinner is bijvoorbeeld ook zeer geschikt bij een zakelijke bijeenkomst. Dankzij de walking dinner komen jouw (toekomstige) partners of collega's in een goede bui en wordt de sfeer wat informeler. Ook krijgt iedereen de mogelijkheid om met elkaar te spreken onder het genot van bijzondere heerlijkheden.

Maar niet alleen voor netwerkbijeenkomsten of zakelijke meetings kun je een walking dinner in Nijmegen organiseren. Het is ook superleuk om juist voor een informele viering zoals een trouwerij of een verjaardag een walking dinner te houden! Het maakt eigenlijk niet uit wat je te vieren hebt - iedereen wordt blij van een walking dinner! In ieder geval kan een walking dinner plaatsvinden op vrijwel iedere locatie. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om de ruimte in PLAATSNAAM voor te bereiden op de walking dinner, is een aantal statafels neerzetten en mooi aankleden.

Walking dinner in Nijmegen boeken

Wil jij een bijzondere walking dinner in Nijmegen organiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de verschillende opties. De walking dinners die wij zoal aanbieden zijn arrangementen met Italiaanse, Internationale en Mediterraanse keukens. En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Nijmegen de walking dinner graag voor je aan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle gerechten van jouw walking dinner perfect op elkaar aansluiten en op een mooie wijze gepresenteerd worden. Ook aan servetten en bestek hoef jij niet meer te denken! Alles wordt voor je geregeld door de chefs van CHEFSTBL. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel een wijntje inschenken en genieten van de heerlijke hapjes, samen met je vrienden, familie of collega's! Mocht jouw gekozen chef last minute toch niet meer kunnen? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat er een vervangende chef bij je langskomt om de walking dinner in goede banen te leiden. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Nijmegen doorgaat.

Heb jij binnenkort in Nijmegen iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Aan de hand van onze verschillende cateringopties kunnen wij jouw feest culinair laten slagen. Heb jij nog vragen of twijfel je tussen een aantal arrangementen! Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Nijmegen onvergetelijk te maken!

Is een walking dinner toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan ook eens de verschillende opties voor een buffet, een BBQ of een thuiskok in Nijmegen!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.