Walking dinner aan huis in Meppel

Walking dinner in Meppel

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Meppel! Dit gaat gegarandeerd voor veel gezelligheid en culinaire verrassingen zorgen! Bij walking dinners hoeft men niet volgens een vaste indeling aan tafel te zitten. Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Bij elke gang krijg je een heerlijke culinaire verrassing geserveerd. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Voor de allerbeste walking dinners in Meppel moet je bij CHEFSTBL zijn!

Genieten van verschillende, kleine gerechtjes

Onze chefs serveren tijdens walking dinners in Meppel verschillende soorten 'fingerfood'. Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. Deze culinaire hapjes, die ook wel amuses worden genoemd, vormen vaak een mix van heerlijke koude en warme gerechtjes. De ene keer krijg je een lekkere gazpacho met burratacrème, een paar minuten word je verrast met een smaakvol stukje vlees en weer een paar minuten later krijg je de kans om viskroketjes te proeven. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

Je kunt alle kanten op als je in Meppel een walking dinner gaat organiseren. In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Doordat wij onze chefs puur op kwaliteit uitkiezen, kunnen wij de allerbeste walking dinners in Meppel aanbieden!

Voordelen van een walking dinner

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Ten eerste maakt een walking dinner het in Meppel mogelijk om met veel verschillende mensen een praatje aan te gaan. Gasten kunnen immers vrij rond lopen en bij verschillende tafels gaan staan tijdens het diner. Om deze reden wordt het voor iedereen een prettige bijeenkomst. Ook een groot voordeel van een walking dinner is de grote diversiteit aan hapjes. Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Bovendien kunnen onze walking dinners in Meppel volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

Wanneer kies je in Meppel voor een walking dinner?

Zeker als je in Meppel een sociale bijeenkomst zoals een netwerkevent organiseert, is een walking dinner een zeer goed idee. Maar een walking dinner is bijvoorbeeld ook zeer geschikt bij een zakelijke bijeenkomst. De walking dinner kan alles net even wat minder statig maken en zorgen voor een informele, luchtige sfeer tussen partners of collega's. Ook wordt het gemakkelijker om met verschillende zakenpartners het gesprek een op een aan te gaan.

Niet alleen voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten en congressen is een walking dinner geschikt. Het is ook een uitstekende optie voor verjaardagen, bruiloften en andere vieringen. Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Meppel. Op vrijwel iedere plek is het mogelijk om een walking dinner te organiseren. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om de ruimte in PLAATSNAAM voor te bereiden op de walking dinner, is een aantal statafels neerzetten en mooi aankleden.

Boek jouw walking dinner in Meppel bij CHEFSTBL

In Meppel een walking dinner houden? Dat kan door op onze website een van de vele cateringopties te kiezen! In ons aanbod vind je onder andere arrangementen met Internationale, Italiaanse en Mediterraanse keukens. En mocht je nog bepaalde ideeën, wensen of voorkeuren hebben, dan kunnen we het diner altijd nog daarop aanpassen! Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. De chefs van CHEFSTBL maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk en brengen daarom ook alle bestek en servies mee. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken! Mocht de chef om een belangrijke reden verhinderd zijn, dan regelen wij een geschikte vervanger voor je. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw walking dinner in Meppel gecanceld wordt en dat je last minute nog iets anders moet regelen!

Heb jij binnenkort in Meppel iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Heb jij nog vragen of twijfel je tussen een aantal arrangementen! Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken jouw walking dinner in Meppel graag een dag om nooit te vergeten!

Sluit de walking dinner toch niet helemaal goed aan op jouw wensen of event? Wat dacht je van een buffet, BBQ of thuiskok in Meppel? Op onze website vind je de verschillende opties!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.