Walking dinner aan huis in Maastricht

Walking dinner in Maastricht

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren? Denk er dan eens over na om een walking dinner te houden bij jou in Maastricht! Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! Iedereen kan gezellig rondlopen tussen de gangen door, zodat er met verschillende mensen kan worden gepraat. Er worden verschillende, bijzondere gerechten naar jou toegebracht. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Heb je het grote aanbod aan walking dinners in Maastricht bij CHEFSTBL al gezien?

Van diverse, verrukkelijke hapjes genieten

Onze chefs serveren tijdens walking dinners in Maastricht verschillende soorten 'fingerfood'. Dit zijn kleine hapjes die prachtig geserveerd zijn, in een glas bijvoorbeeld, en die je gemakkelijk staand kunt eten. De verschillende amuses die je krijgt voorgeschoteld, kunnen zowel warm als koud zijn. De ene keer krijg je een lekkere gazpacho met burratacrème, een paar minuten word je verrast met een smaakvol stukje vlees en weer een paar minuten later krijg je de kans om viskroketjes te proeven. Er wordt zelfs gezorgd voor een heerlijk toetje, zoals huisgemaakte tiramisu of vers fruit met kwark.

Als je in Maastricht een walking dinner organiseert, zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je bij ieder arrangement in bent voor een verwennerijtje! Doordat wij onze chefs puur op kwaliteit uitkiezen, kunnen wij de allerbeste walking dinners in Maastricht aanbieden!

Waarom kiezen voor een walking dinner in Maastricht?

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Ten eerste maakt een walking dinner het in Maastricht mogelijk om met veel verschillende mensen een praatje aan te gaan. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Bovendien is een walking dinner erg in trek omdat iedereen de kans krijgt om diverse culinaire heerlijkheden te proeven. Doordat er diverse hapjes worden geserveerd gedurende meerdere gangen, blijft het diner gevarieerd. Wat is er nu leuker dan meerdere nieuwe gerechtjes proeven? Tot slot kun je voor je walking dinner in Maastricht altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

In Maastricht een walking dinner organiseren

Aangezien walking dinners erg gericht zijn op het sociale aspect, is het bijna vanzelfsprekend om in Maastricht voor een walking dinner te kiezen als je bijvoorbeeld een netwerkevenement organiseert. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. Dankzij de walking dinner wordt de meeting net wat luchtiger en vriendschappelijker. Bovendien krijg je de kans om meerdere zakenpartners of collega's te spreken tijdens het diner.

Maar een walking dinner is zeker niet alleen geschikt voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten of congressen; het is ook een hele originele en sociale manier om bruiloften en verjaardagen te vieren! Het maakt eigenlijk niet uit wat je te vieren hebt - iedereen wordt blij van een walking dinner! Het is in ieder geval overal mogelijk om een walking dinner te houden, ook bij jou in Maastricht! Je hoeft de ruimte maar aan te kleden en te voorzien van een aantal statafels. Dan wordt het al gelijk geschikt voor een groep die van een walking dinner wil genieten!

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Maastricht

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! Je hebt bij ons bijvoorbeeld de keuze uit Mediterraanse, Internationale en Italiaanse walking dinners. Ook kun je bij ons altijd terecht met bepaalde wensen, allergieën of voorkeuren! Alle gerechtjes worden in goed op elkaar aansluitende gangen geserveerd, uiteraard met een mooie presentatie. Je hoeft zelfs niet meer te denken aan borden, kommetjes, bestek en servetten! Onze chefs brengen alles mee om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht jouw gekozen chef last minute toch niet meer kunnen? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat er een vervangende chef bij je langskomt om de walking dinner in goede banen te leiden. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Maastricht doorgaat.

Dus, klaar om eens iets nieuws uit te proberen en in Maastricht een walking dinner te houden? Wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt aan de hand van onze heerlijke hapjes. Neem bij vragen of twijfels zeker even contact met ons op. Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Maastricht!

Is een walking dinner toch niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Maastricht!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.