Walking dinner aan huis in Leiden

Walking dinner in Leiden

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Leiden! Een walking dinner is namelijk een moderne, sociale en originele manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten. Bij walking dinners hoeft men niet volgens een vaste indeling aan tafel te zitten. De gerechten worden namelijk naar jou toegebracht, waardoor je gezellig op meerdere plekken kunt gaan staan. Bij walking dinners kun je genieten van allerlei hapjes die in meerdere gangen naar jou toe worden gebracht. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Heb je het grote aanbod aan walking dinners in Leiden bij CHEFSTBL al gezien?

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Leiden? Juist, diverse soorten fingerfood! Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. De verschillende amuses die je krijgt voorgeschoteld, kunnen zowel warm als koud zijn. Het kan gaan van malse stukjes biefstuk, tot een speciale groente-risotto tot aan zalm met geroosterde venkel en bieslookolie. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

Je kunt alle kanten op als je in Leiden een walking dinner gaat organiseren. Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Bij CHEFSTBL selecteren wij onze chefs op basis van kwaliteit en dat geeft jou de keuze uit de beste walking dinners uit Leiden.

Walking dinner in Leiden - de voordelen op een rijtje

De grootste voordelen van een walking dinner hebben we natuurlijk al opgenoemd. Ten eerste wordt het dankzij een walking dinner in Leiden mogelijk om met meerdere mensen en gezelschappen samen te zijn en een praatje te maken tijdens het dineren. Genodigden krijgen immers de kans om bij verschillende groepen aan te sluiten omdat ze geen vaste zitplek hebben. Hierdoor blijft het feest of de bijeenkomst soepel verlopen. Wat een walking dinner ook zo leuk maakt, is de grote diversiteit aan heerlijke gerechtjes! Er zijn namelijk verschillende gangen die bestaan uit meerdere heerlijke hapjes. Zo heeft iedereen voldoende keuzes uit eten. Tot slot kun je voor je walking dinner in Leiden altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

In Leiden een walking dinner organiseren

Door het sociale aspect van walking dinners, is het een zeer goed idee om een walking dinner te organiseren als netwerkevenement. Maar ook voor de wat zakelijkere bijeenkomsten is een walking dinner zeer geschikt. Dankzij de walking dinner wordt de meeting net wat luchtiger en vriendschappelijker. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Leiden. In ieder geval kan een walking dinner plaatsvinden op vrijwel iedere locatie. Je hoeft alleen maar een aantal statafels bij elkaar te verzamelen en deze te verdelen over de ruimte. Kleed ze nog een beetje leuk aan!

Walking dinner in Leiden boeken

Als jij in Leiden een walking dinner wilt laten komen, dan raden we je aan om eens bij de diverse mogelijkheden van CHEFSTBL te kijken. Ga jij voor een Italiaans arrangement, Internationale gerechten of toch voor een Mediterraanse walking dinner in Leiden? Bovendien zijn de diners nog aan te passen naar jouw specifieke wensen en voorkeuren. Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. Jij hoeft nergens meer aan te denken! Zelfs voor bestek en servies wordt gezorgd! Lean back en geniet samen met je gezelschap van dat heerlijke walking dinner in Leiden. Wanneer de chef die in Leiden jouw walking dinner zou regelen om een belangrijke reden verhinderd is, zorgen wij ervoor dat er een goede vervanger komt! Zo weet je dus zeker dat jouw walking dinner in Leiden hoe dan ook doorgaat.

Heb jij binnenkort in Leiden iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Dan kun je bij ons terecht voor de allerbeste arrangementen! Neem bij vragen of twijfels zeker even contact met ons op. Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Leiden!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Leiden!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.