Walking dinner aan huis in Leeuwarden

Walking dinner in Leeuwarden

Als je een speciale gelegenheid te vieren hebt, dan raden we je zeker aan om een walking dinner te houden bij jou in Leeuwarden. Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Bij walking dinners hoeft men niet volgens een vaste indeling aan tafel te zitten. Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Het grootste voordeel van deze manier van dineren is dat je met veel meer mensen kunt kletsen dan wanneer je op normale wijze dineert. Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Leeuwarden.

Grote variëteit aan gerechten

Onze chefs serveren tijdens walking dinners in Leeuwarden verschillende soorten 'fingerfood'. Deze hapjes worden opgediend op een speciale manier, op zo'n manier dat je ze eenvoudig met een lepel of vorkje staand kunt eten. Vaak vormt fingerfood, ook wel amuses genoemd, een variatie van warme en koude hapjes. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

Je kunt alle kanten op als je in Leeuwarden een walking dinner gaat organiseren. Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Doordat wij onze chefs puur op kwaliteit uitkiezen, kunnen wij de allerbeste walking dinners in Leeuwarden aanbieden!

Waarom kiezen voor een walking dinner in Leeuwarden?

Aan het begin van deze pagina hebben we natuurlijk al de grootste delen van een walking dinner benoemd. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Men heeft namelijk geen vaste zitplek en kan gaan en staan waar men wilt. Iedereen kiest zijn eigen gesprekspartner. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Bovendien is een walking dinner erg in trek omdat iedereen de kans krijgt om diverse culinaire heerlijkheden te proeven. Doordat er diverse hapjes worden geserveerd gedurende meerdere gangen, blijft het diner gevarieerd. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Bovendien kunnen onze walking dinners in Leeuwarden volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

Wanneer kies je in Leeuwarden voor een walking dinner?

Zeker als je in Leeuwarden een sociale bijeenkomst zoals een netwerkevent organiseert, is een walking dinner een zeer goed idee. Maar ook voor de wat zakelijkere bijeenkomsten is een walking dinner zeer geschikt. De walking dinner kan een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van je partners of collega's. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Niet alleen voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten en congressen is een walking dinner geschikt. Het is ook een uitstekende optie voor verjaardagen, bruiloften en andere vieringen. En natuurlijk zijn er nog veel meer situaties en gelegenheden waarbij een walking dinner in Leeuwarden zeer gepast zou zijn. Op vrijwel iedere plek is het mogelijk om een walking dinner te organiseren. Je hoeft alleen maar een aantal statafels bij elkaar te verzamelen en deze te verdelen over de ruimte. Kleed ze nog een beetje leuk aan!

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Leeuwarden

Als jij in Leeuwarden een walking dinner wilt laten komen, dan raden we je aan om eens bij de diverse mogelijkheden van CHEFSTBL te kijken. De walking dinners die wij zoal aanbieden zijn arrangementen met Italiaanse, Internationale en Mediterraanse keukens. En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle gerechten van jouw walking dinner perfect op elkaar aansluiten en op een mooie wijze gepresenteerd worden. Ook aan servetten en bestek hoef jij niet meer te denken! Alles wordt voor je geregeld door de chefs van CHEFSTBL. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel een wijntje inschenken en genieten van de heerlijke hapjes, samen met je vrienden, familie of collega's! Mocht de chef om een belangrijke reden verhinderd zijn, dan regelen wij een geschikte vervanger voor je. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw walking dinner in Leeuwarden gecanceld wordt en dat je last minute nog iets anders moet regelen!

Dus, klaar om eens iets nieuws uit te proberen en in Leeuwarden een walking dinner te houden? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Mocht jij nog met vragen zitten of ergens verduidelijking over willen? Geef ons dan zeker even een belletje! Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Leeuwarden onvergetelijk te maken!

Mocht een walking dinner toch niet hetgeen zijn wat je in gedachte had? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Leeuwarden!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.