Walking dinner aan huis in Katwijk

Walking dinner in Katwijk

Als je een speciale gelegenheid te vieren hebt, dan raden we je zeker aan om een walking dinner te houden bij jou in Katwijk. Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! Men dineert aan statafels en iedereen is vrij om rond te lopen en gezellig met iedereen te kletsen. Bij walking dinners kun je genieten van allerlei hapjes die in meerdere gangen naar jou toe worden gebracht. Het grote voordeel van walking dinners is dat je gezellig met iedereen kunt kletsen, in plaats van met slechts één klein groepje. Heb je het grote aanbod aan walking dinners in Katwijk bij CHEFSTBL al gezien?

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Tijdens een walking dinner in Katwijk krijg jij verschillende soorten 'fingerfood' voorgeschoteld. Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. Vaak vormt fingerfood, ook wel amuses genoemd, een variatie van warme en koude hapjes. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. Om het diner goed af te sluiten, wordt er ook gezorgd voor een toetje om je vingers bij af te likken.

Mocht jij in Katwijk een walking dinner willen plannen, dan zijn er gigantisch veel mogelijkheden! Je smaakpapillen zullen in ieder geval goed verwend worden door al die heerlijke, kleine gerechtjes! Alle walking dinners in Katwijk worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Katwijk.

Walking dinner in Katwijk - de voordelen op een rijtje

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Genodigden krijgen immers de kans om bij verschillende groepen aan te sluiten omdat ze geen vaste zitplek hebben. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Een ander voordeel van een walking dinner is de variëteit in het eten. Er zijn namelijk verschillende gangen die bestaan uit meerdere heerlijke hapjes. Zo heeft iedereen voldoende keuzes uit eten. Tot slot kunnen onze walking dinners in Katwijk volledig worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van jou als klant.

Wanneer is in Katwijk een walking dinner een goed idee?

Kies in Katwijk voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Maar bijvoorbeeld ook bij zakelijke bijeenkomsten is het slim om een walking dinner te plannen. De walking dinner kan alles net even wat minder statig maken en zorgen voor een informele, luchtige sfeer tussen partners of collega's. Ook krijgt iedereen de mogelijkheid om met elkaar te spreken onder het genot van bijzondere heerlijkheden.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. Uiteraard kun je zelf nog veel meer vieringen bedenken waarbij een walking dinner een uitstekende keuze zou zijn. Op vrijwel iedere plek is het mogelijk om een walking dinner te organiseren. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om de ruimte in PLAATSNAAM voor te bereiden op de walking dinner, is een aantal statafels neerzetten en mooi aankleden.

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Katwijk verzorgen!

Als jij in Katwijk een walking dinner wilt laten komen, dan raden we je aan om eens bij de diverse mogelijkheden van CHEFSTBL te kijken. De walking dinners die wij zoal aanbieden zijn arrangementen met Italiaanse, Internationale en Mediterraanse keukens. En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Katwijk de walking dinner graag voor je aan. Alle gerechtjes worden in goed op elkaar aansluitende gangen geserveerd, uiteraard met een mooie presentatie. Ook aan servetten en bestek hoef jij niet meer te denken! Alles wordt voor je geregeld door de chefs van CHEFSTBL. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel een wijntje inschenken en genieten van de heerlijke hapjes, samen met je vrienden, familie of collega's! Mocht de chef om een belangrijke reden verhinderd zijn, dan regelen wij een geschikte vervanger voor je. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Katwijk doorgaat.

Dus, heb je binnenkort een speciale gelegenheid te vieren in Katwijk waar een walking dinner perfect op aansluit? Kies dan een van onze walking dinner arrangementen en wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt! Als je nog twijfelt over bepaalde zaken of vragen hebt, neem dan vooral even contact met ons op! Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Katwijk onvergetelijk te maken!

Sluit de walking dinner toch niet helemaal goed aan op jouw wensen of event? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Katwijk!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.