Walking dinner aan huis in Hilversum

Walking dinner in Hilversum

Als je een speciale gelegenheid te vieren hebt, dan raden we je zeker aan om een walking dinner te houden bij jou in Hilversum. Een walking dinner is namelijk een moderne, sociale en originele manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten. Er is geen vaste tafelschikking, want er wordt simpelweg niet aan tafel gegeten. Iedereen kan gezellig rondlopen tussen de gangen door, zodat er met verschillende mensen kan worden gepraat. Bij elke gang krijg je een heerlijke culinaire verrassing geserveerd. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Voor de allerbeste walking dinners in Hilversum moet je bij CHEFSTBL zijn!

Genieten van verschillende, kleine gerechtjes

Bij een walking dinner in Hilversum is het gebruikelijk om ‘fingerfood’ te serveren. Fingerfood zijn hapjes die fraai worden opgemaakt in een glas, kommetje of op een amuselepel en die je uit de hand kunt eten. Deze culinaire hapjes, die ook wel amuses worden genoemd, vormen vaak een mix van heerlijke koude en warme gerechtjes. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. Er wordt zelfs gezorgd voor een heerlijk toetje, zoals huisgemaakte tiramisu of vers fruit met kwark.

In Hilversum een walking dinner plannen kan via CHEFSTBL heel eenvoudig en er is keuze uit veel verschillende arrangementen! Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je bij ieder arrangement in bent voor een verwennerijtje! Doordat wij onze chefs puur op kwaliteit uitkiezen, kunnen wij de allerbeste walking dinners in Hilversum aanbieden!

Waarom raden wij een walking dinner in Hilversum aan?

Ten opzichte van een normaal diner, heeft een walking dinner enorm veel voordelen. Ten eerste wordt het dankzij een walking dinner in Hilversum mogelijk om met meerdere mensen en gezelschappen samen te zijn en een praatje te maken tijdens het dineren. Men heeft namelijk geen vaste zitplek en kan gaan en staan waar men wilt. Iedereen kiest zijn eigen gesprekspartner. Op deze manier worden er geen gesprekken geforceerd en loopt alles lekker soepel. Ook een groot voordeel van een walking dinner is de grote diversiteit aan hapjes. Doordat er diverse hapjes worden geserveerd gedurende meerdere gangen, blijft het diner gevarieerd. Dit maakt het voor iedereen een geslaagd diner. Bovendien kunnen onze walking dinners in Hilversum volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

Gelegenheden in Hilversum voor een walking dinner

Kies in Hilversum voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. De walking dinner kan een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van je partners of collega's. Ook krijg je zo de mogelijkheid om al je zakenpartners of collega’s te spreken en ondertussen te genieten van verschillende creaties van de chef.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. Uiteraard kun je zelf nog veel meer vieringen bedenken waarbij een walking dinner een uitstekende keuze zou zijn. Op vrijwel iedere plek is het mogelijk om een walking dinner te organiseren. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om de ruimte in PLAATSNAAM voor te bereiden op de walking dinner, is een aantal statafels neerzetten en mooi aankleden.

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Hilversum

Op CHEFSTBL vind je een groot aanbod aan diverse walking dinners in Hilversum. Je hebt bij ons bijvoorbeeld de keuze uit Mediterraanse, Internationale en Italiaanse walking dinners. En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Alle gerechtjes worden in goed op elkaar aansluitende gangen geserveerd, uiteraard met een mooie presentatie. Je hoeft zelfs niet meer te denken aan borden, kommetjes, bestek en servetten! Onze chefs brengen alles mee om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht de chef om een belangrijke reden verhinderd zijn, dan regelen wij een geschikte vervanger voor je. Zo weet je dus zeker dat jouw walking dinner in Hilversum hoe dan ook doorgaat.

Dus wil jij in Hilversum graag een walking dinner houden om een bepaalde gelegenheid te vieren? Kies dan een van onze walking dinner arrangementen en wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt! Mocht je nog twijfelen tussen een aantal chefs of heb je nog bepaalde vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de ideale walking dinner in Hilversum kunt organiseren!

Mocht een walking dinner toch niet hetgeen zijn wat je in gedachte had? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere dineropties! Wat dacht je bijvoorbeeld van buffet, BBQ of kok aan huis in Hilversum?

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.