Walking dinner aan huis in Heerlen

Walking dinner in Heerlen

Een bijzondere gelegenheid vier je met een walking dinner bij jou in Heerlen. Dit gaat gegarandeerd voor veel gezelligheid en culinaire verrassingen zorgen! Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! De gerechten worden namelijk naar jou toegebracht, waardoor je gezellig op meerdere plekken kunt gaan staan. Bij walking dinners kun je genieten van allerlei hapjes die in meerdere gangen naar jou toe worden gebracht. Wat deze manier van dineren zo leuk maakt, is dat je de kans krijgt om met veel verschillende mensen te praten tijdens je diner. Ben je op zoek naar de ideale walking dinner in Heerlen? Dan zit je bij CHEFSTBL goed!

Genieten van verschillende, kleine gerechtjes

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Heerlen? Juist, diverse soorten fingerfood! Fingerfood bestaat uit lekkere, kleine gerechtjes die op worden opgediend in een glas, kommetje of op een andere bijzondere manier. Vaak vormt fingerfood, ook wel amuses genoemd, een variatie van warme en koude hapjes. Het kan gaan van malse stukjes biefstuk, tot een speciale groente-risotto tot aan zalm met geroosterde venkel en bieslookolie. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook nog een heerlijk toetje, bijvoorbeeld in de vorm van een romige pana cotta met vers fruit!

De mogelijkheden zijn eindeloos als je in Heerlen een walking dinner organiseert via CHEFSTBL. Een ding is zeker: een slechte keuze bestaat niet! Wij werken namelijk uitsluitend met de allerbeste koks om jouw walking dinner in Heerlen te realiseren.

Voordelen van een walking dinner

De grootste voordelen van een walking dinner hebben we natuurlijk al opgenoemd. Een walking dinner in Heerlen maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Gasten kunnen immers vrij rond lopen en bij verschillende tafels gaan staan tijdens het diner. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Wat een walking dinner ook zo leuk maakt, is de grote diversiteit aan heerlijke gerechtjes! Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Dit maakt het voor iedereen een geslaagd diner. Bovendien kunnen onze walking dinners in Heerlen volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

Wanneer is in Heerlen een walking dinner een goed idee?

Zeker als je in Heerlen een sociale bijeenkomst zoals een netwerkevent organiseert, is een walking dinner een zeer goed idee. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. Met een walking dinner kun je de bijeenkomst net iets informeler en luchtiger maken dan bij een statig diner. Ook krijgt iedereen de mogelijkheid om met elkaar te spreken onder het genot van bijzondere heerlijkheden.

Hoewel een walking dinner dus zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten en borrels, is het in Heerlen ook aan te raden om een walking dinner te organiseren voor een trouwerij of een verjaardagsfeestje! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Heerlen. We kunnen in ieder geval stellen dat je van vrijwel iedere plek een geschikte ruimte kunt maken voor een walking dinner. Je hoeft de ruimte maar aan te kleden en te voorzien van een aantal statafels. Dan wordt het al gelijk geschikt voor een groep die van een walking dinner wil genieten!

Boek jouw walking dinner in Heerlen bij CHEFSTBL

In Heerlen een walking dinner houden? Dat kan door op onze website een van de vele cateringopties te kiezen! Je hebt bij ons bijvoorbeeld de keuze uit Mediterraanse, Internationale en Italiaanse walking dinners. Ook kun je bij ons altijd terecht met bepaalde wensen, allergieën of voorkeuren! Vanzelfsprekend worden alle gerechtjes van het walking dinner in Heerlen goed op elkaar afgestemd en prachtig geserveerd. Jij hoeft nergens meer aan te denken! Zelfs voor bestek en servies wordt gezorgd! Lean back en geniet samen met je gezelschap van dat heerlijke walking dinner in Heerlen. Mocht de chef om een belangrijke reden verhinderd zijn, dan regelen wij een geschikte vervanger voor je. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Heerlen doorgaat.

Heb jij binnenkort in Heerlen iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Aan de hand van onze verschillende cateringopties kunnen wij jouw feest culinair laten slagen. Mocht jij nog met vragen zitten of ergens verduidelijking over willen? Geef ons dan zeker even een belletje! Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Heerlen!

Mocht een walking dinner toch niet hetgeen zijn wat je in gedachte had? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere dineropties! Wat dacht je bijvoorbeeld van buffet, BBQ of kok aan huis in Heerlen?

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.