Walking dinner aan huis in Heemskerk

Walking dinner in Heemskerk

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Heemskerk! Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Bij iedere gang word je verrast met kleine, bijzondere gerechten. Wat deze manier van dineren zo leuk maakt, is dat je de kans krijgt om met veel verschillende mensen te praten tijdens je diner. Ben je op zoek naar de ideale walking dinner in Heemskerk? Dan zit je bij CHEFSTBL goed!

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Wat staat er bij een walking dinner in Heemskerk op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Fingerfood zijn hapjes die fraai worden opgemaakt in een glas, kommetje of op een amuselepel en die je uit de hand kunt eten. Fingerfood bestaat dus uit verschillende koude en warme gerechtjes, die ook wel amuses worden genoemd. De ene keer krijg je een lekkere gazpacho met burratacrème, een paar minuten word je verrast met een smaakvol stukje vlees en weer een paar minuten later krijg je de kans om viskroketjes te proeven. Om het diner goed af te sluiten, wordt er ook gezorgd voor een toetje om je vingers bij af te likken.

Je kunt alle kanten op als je in Heemskerk een walking dinner gaat organiseren. In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Wij werken namelijk uitsluitend met de allerbeste koks om jouw walking dinner in Heemskerk te realiseren.

Walking dinner in Heemskerk - de voordelen op een rijtje

Ten opzichte van een normaal diner, heeft een walking dinner enorm veel voordelen. Ten eerste maakt een walking dinner het in Heemskerk mogelijk om met veel verschillende mensen een praatje aan te gaan. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Om deze reden wordt het voor iedereen een prettige bijeenkomst. Een tweede voordeel is dat je bij een walking dinner de keuze hebt uit veel verschillende gerechtjes. Bij iedere gang worden immers nieuwe gerechtjes voorgeschoteld. Dit maakt het voor iedereen een geslaagd diner. Tot slot heb je bij een walking dinner in Heemskerk de mogelijkheid om jouw voorkeuren, dieetwensen of allergieën door te geven aan onze chefs, die het menu vervolgens compleet hierop aanpassen.

Wanneer kies je in Heemskerk voor een walking dinner?

Door het sociale aspect van walking dinners, is het een zeer goed idee om een walking dinner te organiseren als netwerkevenement. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kan een walking dinner voordelig uitpakken. De walking dinner kan een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van je partners of collega's. Ook wordt het gemakkelijker om met verschillende zakenpartners het gesprek een op een aan te gaan.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. En natuurlijk zijn er nog veel meer situaties en gelegenheden waarbij een walking dinner in Heemskerk zeer gepast zou zijn. Het is in ieder geval overal mogelijk om een walking dinner te houden, ook bij jou in Heemskerk! Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

Boek jouw walking dinner in Heemskerk bij CHEFSTBL

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! In ons aanbod vind je onder andere arrangementen met Internationale, Italiaanse en Mediterraanse keukens. En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Alle gerechtjes worden in goed op elkaar aansluitende gangen geserveerd, uiteraard met een mooie presentatie. Ook voor het benodigde bestek en servetten wordt door ons gezorgd. Jij hoeft nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de heerlijke hapjes die onze chef aan jou en je gasten introduceert. Mocht de chef om een belangrijke reden verhinderd zijn, dan regelen wij een geschikte vervanger voor je. Jouw walking dinner in Heemskerk gaat dus hoe dan ook door!

Dus wil jij in Heemskerk graag een walking dinner houden om een bepaalde gelegenheid te vieren? Dan kun je bij ons terecht voor de allerbeste arrangementen! Mocht jij nog met vragen zitten of ergens verduidelijking over willen? Geef ons dan zeker even een belletje! Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Heemskerk!

Mocht een walking dinner toch niet helemaal jouw smaak zijn? Wat dacht je van een buffet, BBQ of thuiskok in Heemskerk? Op onze website vind je de verschillende opties!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.