Walking dinner aan huis in Haarlem

Walking dinner in Haarlem

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren? Denk er dan eens over na om een walking dinner te houden bij jou in Haarlem! Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Er is bij deze vorm van dineren geen georganiseerde tafelschikking. Dit komt omdat men niet aan tafel zit tijdens het eten! Men dineert aan statafels en iedereen is vrij om rond te lopen en gezellig met iedereen te kletsen. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Wat deze manier van dineren zo leuk maakt, is dat je de kans krijgt om met veel verschillende mensen te praten tijdens je diner. Voor de allerbeste walking dinners in Haarlem moet je bij CHEFSTBL zijn!

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Haarlem? Juist, diverse soorten fingerfood! Deze hapjes worden opgediend op een speciale manier, op zo'n manier dat je ze eenvoudig met een lepel of vorkje staand kunt eten. De verschillende amuses die je krijgt voorgeschoteld, kunnen zowel warm als koud zijn. De ene keer word je verrast met een mals stukje vlees, de andere keer met een gazpacho met burratacrème, vervolgens zalm met geroosterde venkel en bieslookolie of een risotto fungi en dan een carpaccio-gerechtje met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

Als je in Haarlem een walking dinner organiseert, zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je bij ieder arrangement in bent voor een verwennerijtje! Bij CHEFSTBL selecteren wij onze chefs op basis van kwaliteit en dat geeft jou de keuze uit de beste walking dinners uit Haarlem.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Haarlem?

Waarom zou jij moeten kiezen voor een walking dinner in plaats van een 'gewoon' diner? Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Iedereen bepaalt namelijk zelf waar en met wie hij/zij gaat staan en met wij hij/zij een gesprek aanknoopt tijdens het dineren. Om deze reden wordt het voor iedereen een prettige bijeenkomst. Wat een walking dinner ook zo leuk maakt, is de grote diversiteit aan heerlijke gerechtjes! Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Dit maakt het voor iedereen een geslaagd diner. Tot slot heb je bij een walking dinner in Haarlem de mogelijkheid om jouw voorkeuren, dieetwensen of allergieën door te geven aan onze chefs, die het menu vervolgens compleet hierop aanpassen.

Wanneer kies je in Haarlem voor een walking dinner?

Door het sociale aspect van walking dinners, is het een zeer goed idee om een walking dinner te organiseren als netwerkevenement. Maar ook voor de wat zakelijkere bijeenkomsten is een walking dinner zeer geschikt. Dankzij de walking dinner wordt de meeting net wat luchtiger en vriendschappelijker. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. Uiteraard kun je zelf nog veel meer vieringen bedenken waarbij een walking dinner een uitstekende keuze zou zijn. Op vrijwel iedere plek is het mogelijk om een walking dinner te organiseren. Door een paar statafels neer te zetten en mooi aan te kleden (met een kleurrijk tafelkleed of linten bijvoorbeeld), wordt de ruimte al gelijk getransformeerd tot een plek waar jij je gasten en het eten kunt ontvangen.

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Haarlem verzorgen!

Als jij in Haarlem een walking dinner wilt laten komen, dan raden we je aan om eens bij de diverse mogelijkheden van CHEFSTBL te kijken. De walking dinners die wij zoal aanbieden zijn arrangementen met Italiaanse, Internationale en Mediterraanse keukens. Bovendien zijn de diners nog aan te passen naar jouw specifieke wensen en voorkeuren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle gerechten van jouw walking dinner perfect op elkaar aansluiten en op een mooie wijze gepresenteerd worden. Je hoeft zelfs niet meer te denken aan borden, kommetjes, bestek en servetten! Onze chefs brengen alles mee om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Jouw walking dinner in Haarlem gaat dus hoe dan ook door!

Dus, klaar om eens iets nieuws uit te proberen en in Haarlem een walking dinner te houden? Kies dan een van onze walking dinner arrangementen en wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt! Mocht je nog twijfelen tussen een aantal chefs of heb je nog bepaalde vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Haarlem onvergetelijk te maken!

Mocht een walking dinner toch niet hetgeen zijn wat je in gedachte had? Wat dacht je van een buffet, BBQ of thuiskok in Haarlem? Op onze website vind je de verschillende opties!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.