Walking dinner aan huis in Gouda

Walking dinner in Gouda

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Gouda? Dit is namelijk een zeer originele en bijzondere manier om onder het genot van heerlijke hapjes samen te zijn met vrienden en familie. Bij walking dinners hoeft men niet volgens een vaste indeling aan tafel te zitten. Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Het grote voordeel van walking dinners is dat je gezellig met iedereen kunt kletsen, in plaats van met slechts één klein groepje. Bij CHEFSTBL vind je een fantastisch aanbod aan walking dinners in Gouda.

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Tijdens een walking dinner in Gouda krijg jij verschillende soorten 'fingerfood' voorgeschoteld. Fingerfood zijn hapjes die fraai worden opgemaakt in een glas, kommetje of op een amuselepel en die je uit de hand kunt eten. Vaak vormt fingerfood, ook wel amuses genoemd, een variatie van warme en koude hapjes. Of je nu houdt van vlees, vis of groenten, er komt vanalles voorbij waar jij van mag proeven! Er wordt zelfs gezorgd voor een heerlijk toetje, zoals huisgemaakte tiramisu of vers fruit met kwark.

In Gouda een walking dinner plannen kan via CHEFSTBL heel eenvoudig en er is keuze uit veel verschillende arrangementen! Een ding is zeker: een slechte keuze bestaat niet! Alle walking dinners in Gouda worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Gouda.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Gouda?

Waarom zou jij moeten kiezen voor een walking dinner in plaats van een 'gewoon' diner? Ten eerste wordt het dankzij een walking dinner in Gouda mogelijk om met meerdere mensen en gezelschappen samen te zijn en een praatje te maken tijdens het dineren. Men heeft namelijk geen vaste zitplek en kan gaan en staan waar men wilt. Iedereen kiest zijn eigen gesprekspartner. Hierdoor blijft het feest of de bijeenkomst soepel verlopen. Een tweede voordeel is dat je bij een walking dinner de keuze hebt uit veel verschillende gerechtjes. Dankzij de verschillende gangen met diverse hapjes wordt het diner nooit eentonig. Wie houdt er nu niet van delen en proeven? Bovendien kunnen onze walking dinners in Gouda volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

Wanneer kies je in Gouda voor een walking dinner?

Wil jij in Gouda een netwerkevenement organiseren? Een walking dinner is dan een zeer goed idee. Dit versterkt het sociale aspect. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. De walking dinner kan alles net even wat minder statig maken en zorgen voor een informele, luchtige sfeer tussen partners of collega's. Ook krijgt iedereen de mogelijkheid om met elkaar te spreken onder het genot van bijzondere heerlijkheden.

Maar niet alleen voor netwerkbijeenkomsten of zakelijke meetings kun je een walking dinner in Gouda organiseren. Het is ook superleuk om juist voor een informele viering zoals een trouwerij of een verjaardag een walking dinner te houden! Uiteraard zijn er nog veel meer gelegenheden wanneer je zou kunnen kiezen voor een walking dinner in Gouda. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Door een paar statafels neer te zetten en mooi aan te kleden (met een kleurrijk tafelkleed of linten bijvoorbeeld), wordt de ruimte al gelijk getransformeerd tot een plek waar jij je gasten en het eten kunt ontvangen.

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Gouda

Op CHEFSTBL vind je een groot aanbod aan diverse walking dinners in Gouda. Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Alle gerechtjes worden in goed op elkaar aansluitende gangen geserveerd, uiteraard met een mooie presentatie. Ook voor het benodigde bestek en servetten wordt door ons gezorgd. Jij hoeft nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de heerlijke hapjes die onze chef aan jou en je gasten introduceert. Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw walking dinner in Gouda gecanceld wordt en dat je last minute nog iets anders moet regelen!

Dus wil jij in Gouda graag een walking dinner houden om een bepaalde gelegenheid te vieren? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Mocht jij nog met vragen zitten of ergens verduidelijking over willen? Geef ons dan zeker even een belletje! Wij staan klaar om de walking dinner bij jou in Gouda tot een groot succes te maken!

Sluit de walking dinner toch niet helemaal goed aan op jouw wensen of event? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere dineropties! Wat dacht je bijvoorbeeld van buffet, BBQ of kok aan huis in Gouda?

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.