Walking dinner aan huis in Enschede

Walking dinner in Enschede

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Enschede! Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Er is bij deze vorm van dineren geen georganiseerde tafelschikking. Dit komt omdat men niet aan tafel zit tijdens het eten! Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Bij elke gang krijg je een heerlijke culinaire verrassing geserveerd. Gezellig met iedereen kletsen onder het genot van de lekkerste hapjes, wat wil je nog meer? Ben je op zoek naar de ideale walking dinner in Enschede? Dan zit je bij CHEFSTBL goed!

Grote variëteit aan gerechten

Wat staat er bij een walking dinner in Enschede op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. Meestal worden er zowel koude als warme gerechtjes uitgeserveerd. Het kan gaan van malse stukjes biefstuk, tot een speciale groente-risotto tot aan zalm met geroosterde venkel en bieslookolie. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

De mogelijkheden zijn eindeloos als je in Enschede een walking dinner organiseert via CHEFSTBL. In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Alle walking dinners in Enschede worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Enschede.

Waarom raden wij een walking dinner in Enschede aan?

Aan het begin van deze pagina hebben we natuurlijk al de grootste delen van een walking dinner benoemd. Ten eerste maakt een walking dinner het in Enschede mogelijk om met veel verschillende mensen een praatje aan te gaan. Iedereen bepaalt namelijk zelf waar en met wie hij/zij gaat staan en met wij hij/zij een gesprek aanknoopt tijdens het dineren. Op deze manier worden er geen gesprekken geforceerd en loopt alles lekker soepel. Een ander voordeel van een walking dinner is de variëteit in het eten. Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Tot slot kunnen onze walking dinners in Enschede volledig worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van jou als klant.

Wanneer is in Enschede een walking dinner een goed idee?

Zeker als je in Enschede een sociale bijeenkomst zoals een netwerkevent organiseert, is een walking dinner een zeer goed idee. Maar een walking dinner is bijvoorbeeld ook zeer geschikt bij een zakelijke bijeenkomst. Met een walking dinner kun je de bijeenkomst net iets informeler en luchtiger maken dan bij een statig diner. Ook krijg je zo de mogelijkheid om al je zakenpartners of collega’s te spreken en ondertussen te genieten van verschillende creaties van de chef.

Maar een walking dinner is zeker niet alleen geschikt voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten of congressen; het is ook een hele originele en sociale manier om bruiloften en verjaardagen te vieren! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Enschede. We kunnen in ieder geval stellen dat je van vrijwel iedere plek een geschikte ruimte kunt maken voor een walking dinner. Door een paar statafels neer te zetten en mooi aan te kleden (met een kleurrijk tafelkleed of linten bijvoorbeeld), wordt de ruimte al gelijk getransformeerd tot een plek waar jij je gasten en het eten kunt ontvangen.

Een walking dinner in Enschede door CHEFSTBL

Op CHEFSTBL vind je een groot aanbod aan diverse walking dinners in Enschede. Je hebt bij ons bijvoorbeeld de keuze uit Mediterraanse, Internationale en Italiaanse walking dinners. Ook kun je bij ons altijd terecht met bepaalde wensen, allergieën of voorkeuren! Natuurlijk worden alle gerechten op een sierlijke wijze gepresenteerd en sluiten de gangen goed op elkaar aan. Ook voor het benodigde bestek en servetten wordt door ons gezorgd. Jij hoeft nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de heerlijke hapjes die onze chef aan jou en je gasten introduceert. Als de chef om een belangrijke reden niet meer kan komen, dan zorgen wij voor een geschikte vervanger. Jouw walking dinner in Enschede gaat dus hoe dan ook door!

Heb jij binnenkort in Enschede iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Dan kun je bij ons terecht voor de allerbeste arrangementen! Als je nog twijfelt over bepaalde zaken of vragen hebt, neem dan vooral even contact met ons op! Wij staan klaar om de walking dinner bij jou in Enschede tot een groot succes te maken!

Mocht een walking dinner toch niet helemaal jouw smaak zijn? Wat dacht je van een buffet, BBQ of thuiskok in Enschede? Op onze website vind je de verschillende opties!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.