Walking dinner aan huis in Doetinchem

Walking dinner in Doetinchem

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Doetinchem? Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Bij deze vorm van dineren, kunnen jouw gasten zelf hun 'tafelschikking' bepalen. Je kunt gaan en staan waar en met wie je wilt en de gerechten worden in verschillende gangen naar jou toegebracht. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Voor de allerbeste walking dinners in Doetinchem moet je bij CHEFSTBL zijn!

Genieten van verschillende, kleine gerechtjes

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Doetinchem? Juist, diverse soorten fingerfood! Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. Fingerfood bestaat dus uit verschillende koude en warme gerechtjes, die ook wel amuses worden genoemd. De ene keer word je verrast met een mals stukje vlees, de andere keer met een gazpacho met burratacrème, vervolgens zalm met geroosterde venkel en bieslookolie of een risotto fungi en dan een carpaccio-gerechtje met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

De mogelijkheden zijn eindeloos als je in Doetinchem een walking dinner organiseert via CHEFSTBL. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je bij ieder arrangement in bent voor een verwennerijtje! Bij CHEFSTBL selecteren wij onze chefs op basis van kwaliteit en dat geeft jou de keuze uit de beste walking dinners uit Doetinchem.

De grootste pluspunten van een walking dinner

Aan het begin van deze pagina hebben we natuurlijk al de grootste delen van een walking dinner benoemd. Een walking dinner in Doetinchem maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Iedereen bepaalt namelijk zelf waar en met wie hij/zij gaat staan en met wij hij/zij een gesprek aanknoopt tijdens het dineren. Op deze manier worden er geen gesprekken geforceerd en loopt alles lekker soepel. Wat een walking dinner ook zo leuk maakt, is de grote diversiteit aan heerlijke gerechtjes! Doordat er diverse hapjes worden geserveerd gedurende meerdere gangen, blijft het diner gevarieerd. Zo heeft iedereen voldoende keuzes uit eten. Tot slot kun je voor je walking dinner in Doetinchem altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

Wanneer is in Doetinchem een walking dinner een goed idee?

Aangezien walking dinners erg gericht zijn op het sociale aspect, is het bijna vanzelfsprekend om in Doetinchem voor een walking dinner te kiezen als je bijvoorbeeld een netwerkevenement organiseert. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. Dankzij de walking dinner wordt de meeting net wat luchtiger en vriendschappelijker. Ook wordt het gemakkelijker om met verschillende zakenpartners het gesprek een op een aan te gaan.

Maar een walking dinner is zeker niet alleen geschikt voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten of congressen; het is ook een hele originele en sociale manier om bruiloften en verjaardagen te vieren! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Doetinchem. In ieder geval kan een walking dinner plaatsvinden op vrijwel iedere locatie. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om de ruimte in PLAATSNAAM voor te bereiden op de walking dinner, is een aantal statafels neerzetten en mooi aankleden.

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Doetinchem

Wil jij een bijzondere walking dinner in Doetinchem organiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de verschillende opties. Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! Ook kun je bij ons altijd terecht met bepaalde wensen, allergieën of voorkeuren! Alle gerechtjes worden in goed op elkaar aansluitende gangen geserveerd, uiteraard met een mooie presentatie. Jij hoeft nergens meer aan te denken! Zelfs voor bestek en servies wordt gezorgd! Lean back en geniet samen met je gezelschap van dat heerlijke walking dinner in Doetinchem. Mocht jouw gekozen chef last minute toch niet meer kunnen? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat er een vervangende chef bij je langskomt om de walking dinner in goede banen te leiden. Zo weet je dus zeker dat jouw walking dinner in Doetinchem hoe dan ook doorgaat.

Dus, klaar om eens iets nieuws uit te proberen en in Doetinchem een walking dinner te houden? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Mocht je nog twijfelen tussen een aantal chefs of heb je nog bepaalde vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij staan klaar om de walking dinner bij jou in Doetinchem tot een groot succes te maken!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Wat dacht je van een buffet, BBQ of thuiskok in Doetinchem? Op onze website vind je de verschillende opties!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.