Walking dinner aan huis in Bergen

Walking dinner in Bergen

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren? Denk er dan eens over na om een walking dinner te houden bij jou in Bergen! Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Er is bij deze vorm van dineren geen georganiseerde tafelschikking. Dit komt omdat men niet aan tafel zit tijdens het eten! Men dineert aan statafels en iedereen is vrij om rond te lopen en gezellig met iedereen te kletsen. Bij walking dinners kun je genieten van allerlei hapjes die in meerdere gangen naar jou toe worden gebracht. Het grootste voordeel van deze manier van dineren is dat je met veel meer mensen kunt kletsen dan wanneer je op normale wijze dineert. Bij CHEFSTBL vind je een fantastisch aanbod aan walking dinners in Bergen.

Grote variëteit aan gerechten

Bij een walking dinner in Bergen is het gebruikelijk om ‘fingerfood’ te serveren. Fingerfood bestaat uit lekkere, kleine gerechtjes die op worden opgediend in een glas, kommetje of op een andere bijzondere manier. Fingerfood bestaat dus uit verschillende koude en warme gerechtjes, die ook wel amuses worden genoemd. De ene keer krijg je een lekkere gazpacho met burratacrème, een paar minuten word je verrast met een smaakvol stukje vlees en weer een paar minuten later krijg je de kans om viskroketjes te proeven. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

Mocht jij in Bergen een walking dinner willen plannen, dan zijn er gigantisch veel mogelijkheden! Een ding is zeker: een slechte keuze bestaat niet! Wij bieden namelijk de allerbeste walking dinners in Bergen aan. Dit kunnen wij garanderen omdat wij onze koks zeer zorgvuldig uitkiezen, gelet op kwaliteit.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Bergen?

Waarom zou jij moeten kiezen voor een walking dinner in plaats van een 'gewoon' diner? Om te beginnen is een walking dinner in Bergen een heel sociaal diner waarbij iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Hierdoor blijft het feest of de bijeenkomst soepel verlopen. Bovendien is een walking dinner erg in trek omdat iedereen de kans krijgt om diverse culinaire heerlijkheden te proeven. Dankzij de verschillende gangen met diverse hapjes wordt het diner nooit eentonig. Wie houdt er nu niet van delen en proeven? Tot slot kun je voor je walking dinner in Bergen altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

Wanneer kiezen voor een walking dinner in Bergen?

Kies in Bergen voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Maar bijvoorbeeld ook bij zakelijke bijeenkomsten is het slim om een walking dinner te plannen. Met een walking dinner kun je de bijeenkomst net iets informeler en luchtiger maken dan bij een statig diner. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. Uiteraard zijn er nog veel meer gelegenheden wanneer je zou kunnen kiezen voor een walking dinner in Bergen. In ieder geval kan een walking dinner plaatsvinden op vrijwel iedere locatie. Je hoeft alleen maar een aantal statafels bij elkaar te verzamelen en deze te verdelen over de ruimte. Kleed ze nog een beetje leuk aan!

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Bergen verzorgen!

Wil jij een bijzondere walking dinner in Bergen organiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de verschillende opties. Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! En mocht je nog bepaalde ideeën, wensen of voorkeuren hebben, dan kunnen we het diner altijd nog daarop aanpassen! Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle gerechten van jouw walking dinner perfect op elkaar aansluiten en op een mooie wijze gepresenteerd worden. Ook aan servetten en bestek hoef jij niet meer te denken! Alles wordt voor je geregeld door de chefs van CHEFSTBL. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel een wijntje inschenken en genieten van de heerlijke hapjes, samen met je vrienden, familie of collega's! Als de chef om een belangrijke reden niet meer kan komen, dan zorgen wij voor een geschikte vervanger. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Bergen doorgaat.

Dus heb jij iets leuks te vieren in Bergen en klinkt een walking dinner als muziek in jouw oren? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Neem bij vragen of twijfels zeker even contact met ons op. Wij maken jouw walking dinner in Bergen graag een dag om nooit te vergeten!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Bergen!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.