Walking dinner aan huis in Arnhem

Walking dinner in Arnhem

Als je een speciale gelegenheid te vieren hebt, dan raden we je zeker aan om een walking dinner te houden bij jou in Arnhem. Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! Je kunt gaan en staan waar en met wie je wilt en de gerechten worden in verschillende gangen naar jou toegebracht. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Gezellig met iedereen kletsen onder het genot van de lekkerste hapjes, wat wil je nog meer? Ben je op zoek naar de ideale walking dinner in Arnhem? Dan zit je bij CHEFSTBL goed!

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Wat staat er bij een walking dinner in Arnhem op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Fingerfood zijn hapjes die fraai worden opgemaakt in een glas, kommetje of op een amuselepel en die je uit de hand kunt eten. De verschillende amuses die je krijgt voorgeschoteld, kunnen zowel warm als koud zijn. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook nog een heerlijk toetje, bijvoorbeeld in de vorm van een romige pana cotta met vers fruit!

Mocht jij in Arnhem een walking dinner willen plannen, dan zijn er gigantisch veel mogelijkheden! Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je bij ieder arrangement in bent voor een verwennerijtje! Alle walking dinners in Arnhem worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Arnhem.

Waarom raden wij een walking dinner in Arnhem aan?

Aan het begin van deze pagina hebben we natuurlijk al de grootste delen van een walking dinner benoemd. Om te beginnen is een walking dinner in Arnhem een heel sociaal diner waarbij iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten. Gasten kunnen immers vrij rond lopen en bij verschillende tafels gaan staan tijdens het diner. Hierdoor wordt het gelijk een veel socialere bijeenkomst en zal alles soepel verlopen. Een tweede voordeel is dat je bij een walking dinner de keuze hebt uit veel verschillende gerechtjes. Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Wie houdt er nu niet van delen en proeven? Bovendien wordt er bij het walking dinner in Arnhem altijd rekening gehouden met specifieke wensen, diëten of allergieën!

Wanneer kiezen voor een walking dinner in Arnhem?

Aangezien walking dinners erg gericht zijn op het sociale aspect, is het bijna vanzelfsprekend om in Arnhem voor een walking dinner te kiezen als je bijvoorbeeld een netwerkevenement organiseert. Maar ook voor de wat zakelijkere bijeenkomsten is een walking dinner zeer geschikt. De walking dinner kan alles net even wat minder statig maken en zorgen voor een informele, luchtige sfeer tussen partners of collega's. Ook wordt het gemakkelijker om met verschillende zakenpartners het gesprek een op een aan te gaan.

Hoewel een walking dinner dus zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten en borrels, is het in Arnhem ook aan te raden om een walking dinner te organiseren voor een trouwerij of een verjaardagsfeestje! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Arnhem. Het is in ieder geval overal mogelijk om een walking dinner te houden, ook bij jou in Arnhem! Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Arnhem

Op CHEFSTBL vind je een groot aanbod aan diverse walking dinners in Arnhem. Ga jij voor een Italiaans arrangement, Internationale gerechten of toch voor een Mediterraanse walking dinner in Arnhem? En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Arnhem de walking dinner graag voor je aan. Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. Jij hoeft nergens meer aan te denken! Zelfs voor bestek en servies wordt gezorgd! Lean back en geniet samen met je gezelschap van dat heerlijke walking dinner in Arnhem. Wanneer de chef die in Arnhem jouw walking dinner zou regelen om een belangrijke reden verhinderd is, zorgen wij ervoor dat er een goede vervanger komt! Jouw walking dinner in Arnhem gaat dus hoe dan ook door!

Dus wil jij in Arnhem graag een walking dinner houden om een bepaalde gelegenheid te vieren? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Mocht jij nog met vragen zitten of ergens verduidelijking over willen? Geef ons dan zeker even een belletje! Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Arnhem onvergetelijk te maken!

Sluit de walking dinner toch niet helemaal goed aan op jouw wensen of event? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Arnhem!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.