Walking dinner aan huis in Apeldoorn

Walking dinner in Apeldoorn

Als je een speciale gelegenheid te vieren hebt, dan raden we je zeker aan om een walking dinner te houden bij jou in Apeldoorn. Een walking dinner is namelijk een moderne, sociale en originele manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten. Bij deze vorm van dineren, kunnen jouw gasten zelf hun 'tafelschikking' bepalen. Men dineert aan statafels en iedereen is vrij om rond te lopen en gezellig met iedereen te kletsen. Er worden verschillende, bijzondere gerechten naar jou toegebracht. Het grootste voordeel van deze manier van dineren is dat je met veel meer mensen kunt kletsen dan wanneer je op normale wijze dineert. Heb je het grote aanbod aan walking dinners in Apeldoorn bij CHEFSTBL al gezien?

Grote variëteit aan gerechten

Wat staat er bij een walking dinner in Apeldoorn op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Dit zijn kleine hapjes die prachtig geserveerd zijn, in een glas bijvoorbeeld, en die je gemakkelijk staand kunt eten. Vaak vormt fingerfood, ook wel amuses genoemd, een variatie van warme en koude hapjes. Het kan gaan van malse stukjes biefstuk, tot een speciale groente-risotto tot aan zalm met geroosterde venkel en bieslookolie. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

Mocht jij in Apeldoorn een walking dinner willen plannen, dan zijn er gigantisch veel mogelijkheden! Je smaakpapillen zullen in ieder geval goed verwend worden door al die heerlijke, kleine gerechtjes! Wij bieden namelijk de allerbeste walking dinners in Apeldoorn aan. Dit kunnen wij garanderen omdat wij onze koks zeer zorgvuldig uitkiezen, gelet op kwaliteit.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Apeldoorn?

Waarom zou jij moeten kiezen voor een walking dinner in plaats van een 'gewoon' diner? Ten eerste wordt het dankzij een walking dinner in Apeldoorn mogelijk om met meerdere mensen en gezelschappen samen te zijn en een praatje te maken tijdens het dineren. Genodigden krijgen immers de kans om bij verschillende groepen aan te sluiten omdat ze geen vaste zitplek hebben. Hierdoor wordt het gelijk een veel socialere bijeenkomst en zal alles soepel verlopen. Een ander voordeel van een walking dinner is de variëteit in het eten. Er zijn namelijk verschillende gangen die bestaan uit meerdere heerlijke hapjes. Dit maakt het voor iedereen een geslaagd diner. Bovendien wordt er bij het walking dinner in Apeldoorn altijd rekening gehouden met specifieke wensen, diëten of allergieën!

In Apeldoorn een walking dinner organiseren

Zeker als je in Apeldoorn een sociale bijeenkomst zoals een netwerkevent organiseert, is een walking dinner een zeer goed idee. Maar een walking dinner is bijvoorbeeld ook zeer geschikt bij een zakelijke bijeenkomst. Met een walking dinner kun je de bijeenkomst net iets informeler en luchtiger maken dan bij een statig diner. Bovendien krijg je de kans om meerdere zakenpartners of collega's te spreken tijdens het diner.

Maar een walking dinner is zeker niet alleen geschikt voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten of congressen; het is ook een hele originele en sociale manier om bruiloften en verjaardagen te vieren! En natuurlijk zijn er nog veel meer situaties en gelegenheden waarbij een walking dinner in Apeldoorn zeer gepast zou zijn. Op vrijwel iedere plek is het mogelijk om een walking dinner te organiseren. Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Apeldoorn

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! Ook kun je bij ons altijd terecht met bepaalde wensen, allergieën of voorkeuren! Alle gerechtjes worden in goed op elkaar aansluitende gangen geserveerd, uiteraard met een mooie presentatie. De chefs van CHEFSTBL maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk en brengen daarom ook alle bestek en servies mee. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken! Mocht de chef om een belangrijke reden verhinderd zijn, dan regelen wij een geschikte vervanger voor je. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw walking dinner in Apeldoorn gecanceld wordt en dat je last minute nog iets anders moet regelen!

Dus heb jij iets leuks te vieren in Apeldoorn en klinkt een walking dinner als muziek in jouw oren? Wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt aan de hand van onze heerlijke hapjes. Mocht je nog twijfelen tussen een aantal chefs of heb je nog bepaalde vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Apeldoorn!

Is een walking dinner toch niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere dineropties! Wat dacht je bijvoorbeeld van buffet, BBQ of kok aan huis in Apeldoorn?

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.