Walking dinner aan huis in Amersfoort

Walking dinner in Amersfoort

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren? Denk er dan eens over na om een walking dinner te houden bij jou in Amersfoort! Dit is namelijk een zeer originele en bijzondere manier om onder het genot van heerlijke hapjes samen te zijn met vrienden en familie. Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! De gerechten worden namelijk naar jou toegebracht, waardoor je gezellig op meerdere plekken kunt gaan staan. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Gezellig met iedereen kletsen onder het genot van de lekkerste hapjes, wat wil je nog meer? Ben je op zoek naar de ideale walking dinner in Amersfoort? Dan zit je bij CHEFSTBL goed!

Grote variëteit aan gerechten

Wat staat er bij een walking dinner in Amersfoort op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Deze hapjes worden opgediend op een speciale manier, op zo'n manier dat je ze eenvoudig met een lepel of vorkje staand kunt eten. Fingerfood bestaat dus uit verschillende koude en warme gerechtjes, die ook wel amuses worden genoemd. De ene keer word je verrast met een mals stukje vlees, de andere keer met een gazpacho met burratacrème, vervolgens zalm met geroosterde venkel en bieslookolie of een risotto fungi en dan een carpaccio-gerechtje met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

Je kunt alle kanten op als je in Amersfoort een walking dinner gaat organiseren. Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Doordat wij onze chefs puur op kwaliteit uitkiezen, kunnen wij de allerbeste walking dinners in Amersfoort aanbieden!

Voordelen van een walking dinner

Waarom zou jij moeten kiezen voor een walking dinner in plaats van een 'gewoon' diner? Een walking dinner in Amersfoort maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Iedereen bepaalt namelijk zelf waar en met wie hij/zij gaat staan en met wij hij/zij een gesprek aanknoopt tijdens het dineren. Om deze reden wordt het voor iedereen een prettige bijeenkomst. Een tweede voordeel is dat je bij een walking dinner de keuze hebt uit veel verschillende gerechtjes. Bij iedere gang worden immers nieuwe gerechtjes voorgeschoteld. Zo heeft iedereen voldoende keuzes uit eten. Bovendien kunnen onze walking dinners in Amersfoort volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

Wanneer is in Amersfoort een walking dinner een goed idee?

Kies in Amersfoort voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. Dankzij de walking dinner wordt de meeting net wat luchtiger en vriendschappelijker. Ook krijg je zo de mogelijkheid om al je zakenpartners of collega’s te spreken en ondertussen te genieten van verschillende creaties van de chef.

Maar een walking dinner is zeker niet alleen geschikt voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten of congressen; het is ook een hele originele en sociale manier om bruiloften en verjaardagen te vieren! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Amersfoort. We kunnen in ieder geval stellen dat je van vrijwel iedere plek een geschikte ruimte kunt maken voor een walking dinner. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om de ruimte in PLAATSNAAM voor te bereiden op de walking dinner, is een aantal statafels neerzetten en mooi aankleden.

Boek jouw walking dinner in Amersfoort bij CHEFSTBL

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! De walking dinners die wij zoal aanbieden zijn arrangementen met Italiaanse, Internationale en Mediterraanse keukens. En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Amersfoort de walking dinner graag voor je aan. Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. Ook voor het benodigde bestek en servetten wordt door ons gezorgd. Jij hoeft nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de heerlijke hapjes die onze chef aan jou en je gasten introduceert. Wanneer de chef die in Amersfoort jouw walking dinner zou regelen om een belangrijke reden verhinderd is, zorgen wij ervoor dat er een goede vervanger komt! Dus wat er ook gebeurt, jouw walking dinner in Amersfoort gaat sowieso door!

Dus wil jij in Amersfoort graag een walking dinner houden om een bepaalde gelegenheid te vieren? Kies dan een van onze walking dinner arrangementen en wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt! Neem bij vragen of twijfels zeker even contact met ons op. Wij staan klaar om de walking dinner bij jou in Amersfoort tot een groot succes te maken!

Sluit de walking dinner toch niet helemaal goed aan op jouw wensen of event? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere dineropties! Wat dacht je bijvoorbeeld van buffet, BBQ of kok aan huis in Amersfoort?

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.