Walking dinner aan huis in Almere

Walking dinner in Almere

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Almere? Een walking dinner is namelijk een moderne, sociale en originele manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten. Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! De gerechten worden namelijk naar jou toegebracht, waardoor je gezellig op meerdere plekken kunt gaan staan. Bij iedere gang word je verrast met kleine, bijzondere gerechten. Het grote voordeel van walking dinners is dat je gezellig met iedereen kunt kletsen, in plaats van met slechts één klein groepje. Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Almere.

Genieten van verschillende, kleine gerechtjes

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Almere? Juist, diverse soorten fingerfood! Fingerfood zijn hapjes die fraai worden opgemaakt in een glas, kommetje of op een amuselepel en die je uit de hand kunt eten. Fingerfood bestaat dus uit verschillende koude en warme gerechtjes, die ook wel amuses worden genoemd. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

Mocht jij in Almere een walking dinner willen plannen, dan zijn er gigantisch veel mogelijkheden! Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je bij ieder arrangement in bent voor een verwennerijtje! Alle walking dinners in Almere worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Almere.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Almere?

Waarom zou jij moeten kiezen voor een walking dinner in plaats van een 'gewoon' diner? Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Men heeft namelijk geen vaste zitplek en kan gaan en staan waar men wilt. Iedereen kiest zijn eigen gesprekspartner. Hierdoor wordt het gelijk een veel socialere bijeenkomst en zal alles soepel verlopen. Bovendien is een walking dinner erg in trek omdat iedereen de kans krijgt om diverse culinaire heerlijkheden te proeven. Bij iedere gang worden immers nieuwe gerechtjes voorgeschoteld. Zo heeft iedereen voldoende keuzes uit eten. Bovendien wordt er bij het walking dinner in Almere altijd rekening gehouden met specifieke wensen, diëten of allergieën!

Wanneer is in Almere een walking dinner een goed idee?

Kies in Almere voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Maar ook voor de wat zakelijkere bijeenkomsten is een walking dinner zeer geschikt. Met een walking dinner kun je de bijeenkomst net iets informeler en luchtiger maken dan bij een statig diner. Ook wordt het gemakkelijker om met verschillende zakenpartners het gesprek een op een aan te gaan.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. Het maakt eigenlijk niet uit wat je te vieren hebt - iedereen wordt blij van een walking dinner! We kunnen in ieder geval stellen dat je van vrijwel iedere plek een geschikte ruimte kunt maken voor een walking dinner. Je hoeft de ruimte maar aan te kleden en te voorzien van een aantal statafels. Dan wordt het al gelijk geschikt voor een groep die van een walking dinner wil genieten!

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Almere

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! Ga jij voor een Italiaans arrangement, Internationale gerechten of toch voor een Mediterraanse walking dinner in Almere? En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. De chefs van CHEFSTBL maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk en brengen daarom ook alle bestek en servies mee. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken! Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Jouw walking dinner in Almere gaat dus hoe dan ook door!

Dus heb jij iets leuks te vieren in Almere en klinkt een walking dinner als muziek in jouw oren? Aan de hand van onze verschillende cateringopties kunnen wij jouw feest culinair laten slagen. Als je nog twijfelt over bepaalde zaken of vragen hebt, neem dan vooral even contact met ons op! Wij maken jouw walking dinner in Almere graag een dag om nooit te vergeten!

Mocht een walking dinner toch niet helemaal jouw smaak zijn? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Almere!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.