Walking dinner aan huis in Almelo

Walking dinner in Almelo

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren? Denk er dan eens over na om een walking dinner te houden bij jou in Almelo! Dit gaat gegarandeerd voor veel gezelligheid en culinaire verrassingen zorgen! Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! Men dineert aan statafels en iedereen is vrij om rond te lopen en gezellig met iedereen te kletsen. Bij walking dinners kun je genieten van allerlei hapjes die in meerdere gangen naar jou toe worden gebracht. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Almelo.

Iedere gang een nieuwe verrassing

Wat staat er bij een walking dinner in Almelo op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Fingerfood bestaat uit lekkere, kleine gerechtjes die op worden opgediend in een glas, kommetje of op een andere bijzondere manier. Meestal worden er zowel koude als warme gerechtjes uitgeserveerd. De ene keer krijg je een lekkere gazpacho met burratacrème, een paar minuten word je verrast met een smaakvol stukje vlees en weer een paar minuten later krijg je de kans om viskroketjes te proeven. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook nog een heerlijk toetje, bijvoorbeeld in de vorm van een romige pana cotta met vers fruit!

In Almelo een walking dinner plannen kan via CHEFSTBL heel eenvoudig en er is keuze uit veel verschillende arrangementen! Een ding is zeker: een slechte keuze bestaat niet! Wij bieden namelijk de allerbeste walking dinners in Almelo aan. Dit kunnen wij garanderen omdat wij onze koks zeer zorgvuldig uitkiezen, gelet op kwaliteit.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Almelo?

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Om te beginnen is een walking dinner in Almelo een heel sociaal diner waarbij iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten. Gasten kunnen immers vrij rond lopen en bij verschillende tafels gaan staan tijdens het diner. Op deze manier worden er geen gesprekken geforceerd en loopt alles lekker soepel. Een ander voordeel van een walking dinner is de variëteit in het eten. Dankzij de verschillende gangen met diverse hapjes wordt het diner nooit eentonig. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Bovendien kunnen onze walking dinners in Almelo volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

Gelegenheden in Almelo voor een walking dinner

Aangezien walking dinners erg gericht zijn op het sociale aspect, is het bijna vanzelfsprekend om in Almelo voor een walking dinner te kiezen als je bijvoorbeeld een netwerkevenement organiseert. Maar ook voor de wat zakelijkere bijeenkomsten is een walking dinner zeer geschikt. De walking dinner kan alles net even wat minder statig maken en zorgen voor een informele, luchtige sfeer tussen partners of collega's. Ook krijgt iedereen de mogelijkheid om met elkaar te spreken onder het genot van bijzondere heerlijkheden.

Maar een walking dinner is zeker niet alleen geschikt voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten of congressen; het is ook een hele originele en sociale manier om bruiloften en verjaardagen te vieren! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Almelo. Het is in ieder geval overal mogelijk om een walking dinner te houden, ook bij jou in Almelo! Door een paar statafels neer te zetten en mooi aan te kleden (met een kleurrijk tafelkleed of linten bijvoorbeeld), wordt de ruimte al gelijk getransformeerd tot een plek waar jij je gasten en het eten kunt ontvangen.

Een walking dinner in Almelo door CHEFSTBL

Wil jij een bijzondere walking dinner in Almelo organiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de verschillende opties. De walking dinners die wij zoal aanbieden zijn arrangementen met Italiaanse, Internationale en Mediterraanse keukens. Ook kun je bij ons altijd terecht met bepaalde wensen, allergieën of voorkeuren! Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. Ook aan servetten en bestek hoef jij niet meer te denken! Alles wordt voor je geregeld door de chefs van CHEFSTBL. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel een wijntje inschenken en genieten van de heerlijke hapjes, samen met je vrienden, familie of collega's! Mocht jouw gekozen chef last minute toch niet meer kunnen? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat er een vervangende chef bij je langskomt om de walking dinner in goede banen te leiden. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Almelo doorgaat.

Dus wil jij in Almelo graag een walking dinner houden om een bepaalde gelegenheid te vieren? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Mocht je nog twijfelen tussen een aantal chefs of heb je nog bepaalde vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Almelo!

Mocht een walking dinner toch niet hetgeen zijn wat je in gedachte had? Wat dacht je van een buffet, BBQ of thuiskok in Almelo? Op onze website vind je de verschillende opties!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.