Bbq in Roggel

BBQ Roggel

Als jij graag een originele en uitgebreide BBQ in Roggel wil organiseren, dan raden wij je een BBQ aan huis met kok aan. Dit is niet zomaar een barbecue, maar een unieke beleving. Klinkt het niet heerlijk om tijdens een zwoele zomeravond in je eigen tuin te genieten van de allerlekkerste BBQ-gerechtjes gemaakt door een van onze BBQ chefs in Roggel, en eindelijk weer eens de volle aandacht te geven aan je lieve vrienden en familie? Nodig al je dierbaren uit zonder de hele avond druk te moeten zijn met eten bereiden of achter de barbecue staan. Dus zit lekker achterover in die comfortabele tuinstoel en zie hoe jouw BBQ chef uit Roggel de meest smaakvolle en malse stukken vlees en groenten bereidt. Top toch? Dus, wil jij profiteren van dat mooie zomerweer? Dan wordt het tijd om die fijne BBQ in Roggel te boeken!

Over onze BBQ op locatie in Roggel

De keuze is reuze als het gaat om BBQ's op locatie in Roggel. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een BBQ walking dinner, BBQ diner of een BBQ buffet. Hoe origineel is zo'n BBQ walking dinner, waarbij jij gezellig kunt rondlopen en aan verschillende statafels kunt staan, terwijl de BBQ-hapjes naar je toe worden gebracht? Voldoende mogelijkheden! Jouw BBQ-wensen worden waargemaakt door onze BBQ chefs in Roggel. Onze chefs zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van kwalitatief goed eten. Iedere chef geeft zijn eigen persoonlijke draai aan een BBQ in Roggel.

Hulp bij het kiezen

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij het moeilijk vindt om uit de verschillende BBQ catering opties in Roggel te kiezen. Waarschijnlijk loop jij al weg te dromen bij al die verleidelijke foto's en keuzemenu's. Er zijn ook gewoon zoveel verschillende keuzemogelijkheden! Welk BBQ diner in Roggel jij ook kiest, het wordt vast en zeker een middag of avond om niet snel te vergeten. Toch helpen we je graag bij het maken van een beslissing. Jouw beslissing wordt een stuk eenvoudiger door gebruik te maken van onze keuzehulptool. Als je er met deze tool nog steeds niet uitkomt, neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

In Roggel een BBQ organiseren

Een BBQ op locatie met kok in Roggel regel je snel en eenvoudig via CHEFSTBL. Het is hierbij niet belangrijk waar in Roggel de BBQ wordt georganiseerd - in de tuin van jouw kantoor, in jouw eigen tuintje of op een externe locatie. Op vrijwel elke locatie is een BBQ mogelijk! Er is altijd wel een cateraar beschikbaar die naar jouw locatie kan komen om jou volledig te ontzorgen.

Vaak zijn er ook extra services of uitgebreide opties mogelijk. Zo kun je jouw BBQ aan huis in Roggel bijvoorbeeld compleet maken met een tent, tafels en tuinaankleding. Dus geen zorgen als je nog iets mist! Op de dag van de BBQ op locatie in Roggel wordt alles tijdig voorbereid en opgebouwd. Zo kun jij zorgeloos de avond of middag tegemoet!

BBQ bij jou thuis mét kok! Mogelijk in Roggel

Bij CHEFSTBL proberen wij jouw BBQ op locatie in Roggel zo speciaal mogelijk te maken. Vergeet die standaard hamburgers of worstjes en wees voorbereid op een fine dining ervaring. Alle BBQ menu’s zijn creatief samengesteld met kwalitatieve, heerlijke en verse producten. Heb jij speciale voorkeuren, dieetwensen of allergieën, dan passen wij het menu graag voor je aan. Wanneer je de BBQ in Roggel hebt geboekt, nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

Onze chefs gaan enthousiast te werk om jou en je gasten een topavond te bezorgen. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar daarnaast bieden onze chefs nog wat anders. Op het menu staat namelijk ook een bepaalde vorm van entertainment. Ze vertellen jouw interessante weetjes over de gerechten en ingrediënten. Gezelligheid gegarandeerd!

Maar naast gezelligheid, entertainment en kwalitatief uitstekend eten, vinden wij ook ontspanning erg belangrijk. Onze chefs zorgen er dan ook graag voor dat jij zelf zo min mogelijk hoeft te doen tijdens de BBQ-avond. Zo kun jij lekker relaxen. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van jouw verzorgde BBQ catering in Roggel. Zelfs het afwassen en opruimen nemen we graag van je over.

BBQ met kok op locatie boeken in Roggel

Wil jij zo'n BBQ aan huis met kok in Roggel wel eens uitproberen? En klaar om jouw tuin om te toveren tot een heus BBQ-paradijs? Ga dan gelijk naar ons aanbod aan BBQ's in Roggel en kijk welke filters van toepassing zijn. Voordat je het weet staan wij bij jou op de stoep om jouw BBQ in Roggel te verzorgen.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.