Bbq in Ommen

BBQ Ommen

Voor een originele, goede BBQ in Ommen moet je bij CHEFSTBL zijn. Je boekt bij ons niet zomaar een barbecue, maar een echte beleving. Want terwijl jij tijdens die heerlijke zomeravond gezellig kunt bijkletsen met je vrienden, collega's of familieleden, zorgen onze BBQ chefs in Ommen ervoor dat de lekkerste BBQ-gerechten op tafel komen. Nodig al je dierbaren uit zonder de hele avond druk te moeten zijn met eten bereiden of achter de barbecue staan. Dus zit lekker achterover in die comfortabele tuinstoel en zie hoe jouw BBQ chef uit Ommen de meest smaakvolle en malse stukken vlees en groenten bereidt. Heerlijk, toch? Is er goed weer voorspeld de komende dagen? Zorg er dan voor dat je mooie zomerherinneringen opbouwt door een BBQ in Ommen te boeken.

Meer over onze BBQ catering in Ommen

De keuze is reuze als het gaat om BBQ's op locatie in Ommen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een BBQ walking dinner, BBQ diner of een BBQ buffet. Dat houdt in dat je de vorm van het diner volledig zelf kunt bepalen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij werken namelijk samen met verschillende BBQ chefs in Ommen. Onze chefs zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van kwalitatief goed eten. Ook geven zij allemaal hun eigen touch aan een BBQ in Ommen.

Hulp bij het kiezen

We snappen dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken tussen al die verschillende BBQ catering opties in Ommen. Het water loopt je al in de mond bij het lezen van al die verschillende menu-opties en het zien van de bijbehorende foto's. Er zijn zoveel goede opties om uit te kiezen! Welk BBQ diner in Ommen jij ook kiest, het wordt vast en zeker een middag of avond om niet snel te vergeten. Maar we snappen dat je toch graag een keuze maakt die volledig aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Jouw beslissing wordt een stuk eenvoudiger door gebruik te maken van onze keuzehulptool. Kom je niet veel verder met deze tool? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de medewerkers van CHEFSTBL voor advies.

In Ommen de leukste BBQ

Via CHEFSTBL kun jij gemakkelijk overal in Ommen een BBQ organiseren. Het is hierbij niet belangrijk waar in Ommen de BBQ wordt georganiseerd - in de tuin van jouw kantoor, in jouw eigen tuintje of op een externe locatie. Op vrijwel elke locatie is een BBQ mogelijk! Onze chefs rijden graag naar je toe om jou en je gasten een heerlijke avond te bezorgen.

Je hebt meestal ook de keuze uit een aantal extra services. Soms is het zelfs mogelijk om tuintafels, tenten en tuinaankleding te laten aankomen. Dus geen zorgen als je nog iets mist! Als de dag is aangebroken, komt onze chef ruim op tijd bij jou aan om de BBQ in Ommen voor te bereiden. Zo kun jij zorgeloos de avond of middag tegemoet!

Goed verzorgde BBQ thuis met kok in Ommen

Bij jouw BBQ op locatie in Ommen komen wij uiteraard niet aan met standaard hamburgers of worstjes. Nee wij vertalen jouw BBQ naar een echte fine dining ervaring. Onze BBQ chefs in Ommen stellen een op maat gemaakt menu samen met heerlijk verse producten. Heb jij speciale voorkeuren, dieetwensen of allergieën, dan passen wij het menu graag voor je aan. Nadat je de reservering voor de BBQ hebt gemaakt, nemen wij contact met je op om het menu samen door te nemen.

Met veel enthousiasme maken wij jouw BBQ-avond compleet. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar dat is niet het enige wat onze koks jou te bieden hebben. Zij vinden het namelijk ook leuk om iedereen een beetje te vermaken. Ze vertellen jouw interessante weetjes over de gerechten en ingrediënten. Die BBQ chef in Ommen zorgt er wel voor dat de avond gezellig en interessant blijft!

Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat je tijdens de avond zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Voor, gedurende en na het BBQ-diner worden zoveel mogelijk taken van jou uit handen genomen door onze chef kok. Jij hoeft nergens aan te denken. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van jouw verzorgde BBQ catering in Ommen. Ook het opruimen en afbouwen kun je aan ons overlaten!

Klaar voor een BBQ met kok op locatie in Ommen?

Ben je enthousiast geworden van onze werkwijze? En wil je samen met collega's, vrienden of familie genieten van het heerlijke zomerweer én de lekkerste gerechten? Neem dan een kijkje bij ons aanbod aan BBQ's met kok en vul Ommen in bij de filter. Kijk rustig rond en boek jouw favoriete BBQ chef in Ommen!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.