Bbq in Lisse

BBQ Lisse

Voor een originele, goede BBQ in Lisse moet je bij CHEFSTBL zijn. Een barbecue door een van onze chefs wordt gegarandeerd een speciale avond. Terwijl jij samen met je dierbare genodigden lacht, kletst en geniet van de zon, schotelt een van onze BBQ chefs uit Lisse de meest verrukkelijke BBQ-gerechten aan jullie voor. Nodig al je dierbaren uit zonder de hele avond druk te moeten zijn met eten bereiden of achter de barbecue staan. Dus sit back and relax! Al het werk wordt voor je gedaan. Jij en je gasten hoeven alleen maar te genieten van die heerlijk malse stukken vlees, frisse salades en ambachtelijke broden met tapenades. Goed geregeld! Wordt het lekker warm en zonnig de komende tijd? Boek dan gelijk een BBQ in Lisse en creëer blijvende zomerherinneringen.

Diverse soorten BBQ catering in Lisse

De keuze is reuze als het gaat om BBQ's op locatie in Lisse. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een BBQ walking dinner, een BBQ buffet of een BBQ diner. Dat houdt in dat je de vorm van het diner volledig zelf kunt bepalen! Voldoende mogelijkheden! Jouw BBQ-wensen worden waargemaakt door onze BBQ chefs in Lisse. De grillmasters van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk topchefs met een passie voor heerlijke gerechten en streekproducten. Jouw BBQ in Lisse is bij hen in goede handen!

Hoe kan ik kiezen tussen al deze opties?

De keuze tussen chefs kan soms lastig zijn door al die fijne BBQ catering opties in Lisse. Waarschijnlijk loop jij al weg te dromen bij al die verleidelijke foto's en keuzemenu's. De keuze is reuze. Wat je ook kiest, je zult gegarandeerd een heerlijke, goedgevulde avond beleven tijdens het BBQ diner in Lisse. Maar mocht jij toch keuzehulp nodig hebben, dan staan we voor je klaar. Jouw beslissing wordt een stuk eenvoudiger door gebruik te maken van onze keuzehulptool. Mocht je er met deze tool nog steeds niet helemaal uitkomen? Dan staan de medewerkers van CHEFSTBL uiteraard klaar om jou verder te helpen of eventueel advies te geven.

In Lisse een BBQ plannen

Via CHEFSTBL kun je gemakkelijk een BBQ op locatie in Lisse regelen. Of je nu op je werk een BBQ wilt houden of in je eigen, gezellige tuin - wij komen graag bij je langs. Een BBQ met kok is mogelijk op iedere locatie in Lisse. We komen graag bij je langs om jou en jouw genodigden een onvergetelijke middag of avond te bezorgen.

Vaak zijn er ook extra services of uitgebreide opties mogelijk. Soms is het zelfs mogelijk om tuintafels, tenten en tuinaankleding te laten aankomen. Zo hoef je zelf helemaal nergens meer aan te denken tijdens die zwoele zomeravond. Uiteraard zorgen wij ervoor dat wij tijdig bij jou in Lisse aanwezig zijn om de BBQ voor te bereiden. Want een goed begin is het halve werk en scheelt jou natuurlijk zorgen.

Compleet verzorgde BBQ met kok in Lisse

Bij jouw BBQ op locatie in Lisse komen wij uiteraard niet aan met standaard hamburgers of worstjes. Nee wij vertalen jouw BBQ naar een echte fine dining ervaring. Jouw gekozen BBQ chef in Lisse stelt een heerlijk menu samen met verse producten. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw (dieet)wensen. Nadat je de reservering voor de BBQ hebt gemaakt, nemen wij contact met je op om het menu samen door te nemen.

Wij verzorgen jouw BBQ-avond tot in de puntjes. Wij bereiden BBQ-gerechten die jou het water in de mond doen laten lopen. Maar daarnaast bieden onze chefs nog wat anders. Zij bieden ook een bepaalde vorm van entertainment. Ze vertellen jouw interessante weetjes over de gerechten en ingrediënten. Je haalt dus sowieso een gezellige persoonlijkheid in huis als je een BBQ chef bij jou in Lisse boekt!

Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat je tijdens de avond zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Voor, gedurende en na het BBQ-diner worden zoveel mogelijk taken van jou uit handen genomen door onze chef kok. Zo kun jij lekker relaxen. Dit hoort bij onze BBQ catering in Lisse. Die afwas en dat opruimen wordt geregeld door ons.

Boek nu die goed verzorgde BBQ catering in Lisse

Klinkt een BBQ aan huis met kok in Lisse jou als muziek in de oren? En wil je samen met collega's, vrienden of familie genieten van het heerlijke zomerweer én de lekkerste gerechten? Neem dan gelijk een kijkje bij ons aanbod van BBQ's thuis met kok in Lisse. Zo vind je gegarandeerd jouw favoriete BBQ chef in Lisse.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.