Bbq in Lelystad

BBQ Lelystad

Als je van barbecueën houdt, dan moet je zeker eens een BBQ aan huis met kok in Lelystad boeken! Een barbecue door een van onze chefs wordt gegarandeerd een speciale avond. Want terwijl jij tijdens die heerlijke zomeravond gezellig kunt bijkletsen met je vrienden, collega's of familieleden, zorgen onze BBQ chefs in Lelystad ervoor dat de lekkerste BBQ-gerechten op tafel komen. Niemand hoeft afgezonderd te zijn van het gezelschap door de hele avond achter de BBQ te moeten staan. Onze BBQ chef uit Lelystad neemt al het werk uit handen en schotelt iedereen heerlijk malse stukken vlees en andere gerechten voor. Goed geregeld! Is er goed weer voorspeld de komende dagen? Boek dan gelijk een BBQ in Lelystad en creëer blijvende zomerherinneringen.

Diverse soorten BBQ catering in Lelystad

Op onze website kun je verschillende soorten BBQ op locatie in Lelystad boeken. Tot de opties behoren bijvoorbeeld een BBQ buffet, BBQ walking dinner en een BBQ diner. Dat houdt in dat je de vorm van het diner volledig zelf kunt bepalen! Het kan allemaal! Jouw BBQ-wensen worden waargemaakt door onze BBQ chefs in Lelystad. Onze chefs zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van kwalitatief goed eten. Jouw BBQ in Lelystad is bij hen in goede handen!

Welke chef kies ik?

We snappen dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken tussen al die verschillende BBQ catering opties in Lelystad. Al die aantrekkelijke menu's en foto's maken het er niet makkelijker op. Er zijn ook gewoon zoveel verschillende keuzemogelijkheden! Het maakt eigenlijk niet zoveel uit voor welke optie gaat, je gaat hoe dan ook samen met je vrienden, familie of collega’s genieten van een avondvullend programma met een heerlijk BBQ diner in Lelystad. Maar we snappen dat je toch graag een keuze maakt die volledig aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Maak gebruik van onze keuzehulptool om gerichter te kunnen zoeken. Kom je niet veel verder met deze tool? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de medewerkers van CHEFSTBL voor advies.

Organiseer in Lelystad een BBQ

Een BBQ organiseren kan op iedere locatie Lelystad. Het is hierbij niet belangrijk waar in Lelystad de BBQ wordt georganiseerd - in de tuin van jouw kantoor, in jouw eigen tuintje of op een externe locatie. Allerlei locaties zijn mogelijk bij een BBQ met kok in Lelystad.

Bij elke BBQ in Lelystad heb je de keuze uit verschillende extra's. Bij sommige van onze cateraars is het zelfs mogelijk om tuinaankleding, tafels en een tent bij de BBQ aan huis in Lelystad te boeken. Handig, niet? Op de dag zelf staan wij tijdig bij jou op de stoep om de BBQ op locatie in Lelystad zo goed mogelijk voor te bereiden. Want een goed begin is het halve werk en scheelt jou natuurlijk zorgen.

Compleet verzorgde BBQ met kok in Lelystad

Een BBQ op locatie in Lelystad wordt een complete fine dining ervaring! Dus geen standaard worstjes of hamburgers op jouw bord! Er wordt een uniek menu bereid door een van onze BBQ chefs in Lelystad . Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw voorkeuren, allergieën en dieetwensen. Na de boeking van de BBQ in Lelystad, zullen wij met je bellen om het menu door te nemen.

Met veel enthousiasme maken wij jouw BBQ-avond compleet. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar daarnaast bieden onze chefs nog wat anders. Ook entertainment staat op het menu. Zo vertellen zij graag wat zij allemaal voor jou aan het bereiden zijn en waar de producten vandaan komen. Door een BBQ chef in Lelystad te boeken via CHEFSTBL, haal jij gegarandeerd een gezellige persoonlijkheid in huis.

Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat je tijdens de avond zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Tijdens en na het diner kun jij dus lekker blijven zitten in je comfy tuinstoel. Jij hoeft nergens aan te denken. Dus ga lekker bij je gasten zitten en geniet samen van de goed verzorgde BBQ catering in Lelystad. Die afwas en dat opruimen wordt geregeld door ons.

Klaar voor een BBQ met kok op locatie in Lelystad?

Heb jij al zin gekregen in deze bijzondere beleving? En wil je samen met collega's, vrienden of familie genieten van het heerlijke zomerweer én de lekkerste gerechten? Kijk dan meteen bij ons aanbod BBQ thuis met kok en vul jouw Lelystad in bij de filter. Jouw ideale BBQ chef in Lelystad is binnen handbereik!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.