Bbq in Heteren

BBQ Heteren

Voor een originele, goede BBQ in Heteren moet je bij CHEFSTBL zijn. Je boekt bij ons niet zomaar een barbecue, maar een echte beleving. Want terwijl jij tijdens die heerlijke zomeravond gezellig kunt bijkletsen met je vrienden, collega's of familieleden, zorgen onze BBQ chefs in Heteren ervoor dat de lekkerste BBQ-gerechten op tafel komen. Dus nodig lekker veel gasten uit! Dus sit back and relax! Al het werk wordt voor je gedaan. Jij en je gasten hoeven alleen maar te genieten van die heerlijk malse stukken vlees, frisse salades en ambachtelijke broden met tapenades. Goed geregeld! Wordt het lekker warm en zonnig de komende tijd? Wacht dan niet langer met het boeken van jouw ideale BBQ in Heteren!

Alles over onze BBQ catering in Heteren

Op onze website kun je verschillende soorten BBQ op locatie in Heteren boeken. Onder de mogelijkheden vallen bijvoorbeeld een BBQ walking dinner, BBQ buffet en BBQ diner. Hoe origineel is zo'n BBQ walking dinner, waarbij jij gezellig kunt rondlopen en aan verschillende statafels kunt staan, terwijl de BBQ-hapjes naar je toe worden gebracht? Het kan allemaal! Allemaal dankzij onze deskundige BBQ chefs in Heteren. De grillmasters van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk topchefs met een passie voor heerlijke gerechten en streekproducten. Jouw BBQ in Heteren is bij hen in goede handen!

Keuzehulp

De keuze tussen chefs kan soms lastig zijn door al die fijne BBQ catering opties in Heteren. Alle opties lijken jou wel interessant! Wat moet je nu kiezen? Maak je geen zorgen om de keuze, eigenlijk kun je nooit fout gaan. Maar desondanks kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor keuzehulp. Onze keuzehulptool maakt het jou een stuk gemakkelijker. Als je het dan nog steeds lastig vindt, is het misschien goed om een van onze medewerkers te spreken. Wij helpen jou bij het kiezen.

Bij jou in Heteren een BBQ regelen

Via CHEFSTBL kun je gemakkelijk een BBQ op locatie in Heteren regelen. Het is hierbij niet belangrijk waar in Heteren de BBQ wordt georganiseerd - in de tuin van jouw kantoor, in jouw eigen tuintje of op een externe locatie. Een BBQ met kok is mogelijk op iedere locatie in Heteren. Op welke locatie dan ook, wij hebben een geschikte cateraar voor jou.

Bij iedere BBQ heb je de optie om bepaalde extra’s te boeken. Sommige cateraars geven zelfs de optie om jouw tuin volledig aan te kleden met een tent, tafels en eventuele tuinversiering. Op die manier wordt alles voor jou geregeld. Op de dag van de BBQ op locatie in Heteren wordt alles tijdig voorbereid en opgebouwd. Dit voorkomt onnodige stress!

BBQ bij jou thuis mét kok! Mogelijk in Heteren

Een BBQ op locatie in Heteren wordt een complete fine dining ervaring! Dus geen standaard worstjes of hamburgers op jouw bord! Het menu zal bestaan uit verse, heerlijke producten. Mocht je nog allergieën, dieetwensen of voorkeuren hebben, laat het ons dan vooral weten. Zodra je de boeking hebt gemaakt, zal de chef contact met je opnemen om het menu samen door te nemen.

Met veel enthousiasme maken wij jouw BBQ-avond compleet. Enerzijds zetten wij onze kookkunsten in om de lekkerste gerechten voor te schotelen. Maar daarnaast bieden onze chefs nog wat anders. Ook entertainment staat op het menu. Zo vertellen zij graag wat zij allemaal voor jou aan het bereiden zijn en waar de producten vandaan komen. Die BBQ chef in Heteren zorgt er wel voor dat de avond gezellig en interessant blijft!

Uiteraard is ook ontspanning een belangrijk onderdeel van de avond. Voor, gedurende en na het BBQ-diner worden zoveel mogelijk taken van jou uit handen genomen door onze chef kok. Maak je dus vooral nergens druk om. Dit hoort bij de service van onze goed verzorgde BBQ catering in Heteren. Laat het opruimen, afwassen (en afbouwen) dus lekker aan ons over!

Klaar voor een BBQ met kok op locatie in Heteren?

Wil jij zo'n BBQ aan huis met kok in Heteren wel eens uitproberen? En klaar om jouw tuin om te toveren tot een heus BBQ-paradijs? Ga dan gelijk naar ons aanbod aan BBQ's in Heteren en kijk welke filters van toepassing zijn. Kijk rustig rond en boek jouw favoriete BBQ chef in Heteren!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.