Bbq in Hasselt

BBQ Hasselt

Wil je graag een uitgebreide BBQ in Hasselt organiseren? Boek dan een BBQ aan huis met kok! Je boekt dan niet zomaar een barbecue, maar een complete ervaring. Terwijl jij samen met je dierbare genodigden lacht, kletst en geniet van de zon, schotelt een van onze BBQ chefs uit Hasselt de meest verrukkelijke BBQ-gerechten aan jullie voor. Niemand hoeft afgezonderd te zijn van het gezelschap door de hele avond achter de BBQ te moeten staan. Jij hebt niks om je zorgen over te maken en kunt vanuit je luie tuinstoel bekijken hoe iedereen geniet van die overheerlijke stukken vlees en bijpassende gerechten. Goed geregeld! Dus, wordt er mooi weer voorspeld de komende periode? Boek dan meteen die BBQ in Hasselt die je al zo lang op het oog hebt!

Diverse soorten BBQ catering in Hasselt

Via CHEFSTBL kun je uiteenlopende BBQ's op locatie in Hasselt plannen. Tot de opties behoren bijvoorbeeld een BBQ buffet, BBQ walking dinner en een BBQ diner. Dat houdt in dat je de vorm van het diner volledig zelf kunt bepalen! Het kan allemaal! Wij werken namelijk samen met verschillende BBQ chefs in Hasselt. Onze chefs zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van kwalitatief goed eten. Ook geven zij allemaal hun eigen touch aan een BBQ in Hasselt.

Hoe kan ik kiezen tussen al deze opties?

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij het moeilijk vindt om uit de verschillende BBQ catering opties in Hasselt te kiezen. Na het zien van alle foto’s en het lezen van de verschillende menu-mogelijkheden loopt het water je vast al in de mond. Er zijn ook gewoon zoveel verschillende keuzemogelijkheden! Wat je ook kiest, je zult gegarandeerd een heerlijke, goedgevulde avond beleven tijdens het BBQ diner in Hasselt. Maar desondanks kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor keuzehulp. Door middel van onze keuzehulptool kun jij veel gerichter zoeken en makkelijker een beslissing maken. Als je er met deze tool nog steeds niet uitkomt, neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

In Hasselt een BBQ organiseren

Een BBQ organiseren kan op iedere locatie Hasselt. Het maakt niet uit of de BBQ gaat plaatsvinden in een gezellig stadstuintje of op een grote boerderij net buiten de stad. Een BBQ met kok is mogelijk op iedere locatie in Hasselt. We komen graag bij je langs om jou en jouw genodigden een onvergetelijke middag of avond te bezorgen.

Ook kun je bij iedere BBQ in Hasselt extra luxe-opties selecteren. Sommige cateraars geven zelfs de optie om jouw tuin volledig aan te kleden met een tent, tafels en eventuele tuinversiering. Handig, niet? Als de dag is aangebroken, komt onze chef ruim op tijd bij jou aan om de BBQ in Hasselt voor te bereiden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en zorgt voor de lekkerste gerechten!

BBQ bij jou thuis mét kok! Mogelijk in Hasselt

Bij jouw BBQ op locatie in Hasselt komen wij uiteraard niet aan met standaard hamburgers of worstjes. Nee wij vertalen jouw BBQ naar een echte fine dining ervaring. Jouw gekozen BBQ chef in Hasselt stelt een heerlijk menu samen met verse producten. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw voorkeuren, allergieën en dieetwensen. Wanneer je de BBQ in Hasselt hebt geboekt, nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

Met veel enthousiasme maken wij jouw BBQ-avond compleet. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar dat is niet alles wat onze chefs te bieden hebben. Zij vinden het namelijk ook leuk om iedereen een beetje te vermaken. Tijdens het grillen vertellen ze jou graag meer over de gerechten die zij aan het bereiden zijn. Vragen zijn altijd welkom. Die BBQ chef in Hasselt zorgt er wel voor dat de avond gezellig en interessant blijft!

Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat je tijdens de avond zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Daarom nemen onze chefs zoveel mogelijk werk uit handen. Jij hoeft nergens aan te denken. Dit hoort bij onze BBQ catering in Hasselt. Die afwas en dat opruimen wordt geregeld door ons.

Klaar voor een BBQ met kok op locatie in Hasselt?

Wil jij zo'n BBQ aan huis met kok in Hasselt wel eens uitproberen? En wil je samen met collega's, vrienden of familie genieten van het heerlijke zomerweer én de lekkerste gerechten? Ga dan gelijk naar ons aanbod aan BBQ's in Hasselt en kijk welke filters van toepassing zijn. Jouw ideale BBQ chef in Hasselt is binnen handbereik!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.