Bbq in Drenthe

BBQ Drenthe

Als je van barbecueën houdt, dan moet je zeker eens een BBQ aan huis met kok in Drenthe boeken! Je boekt bij ons niet zomaar een barbecue, maar een echte beleving. Onze BBQ chefs in Drenthe bereiden voor jou en je genodigden de allerlekkerste gerechten en vertellen enthousiast over hun creaties. Jij hoeft helemaal niets te doen en kunt al je aandacht verdelen over je lieve vrienden en familieleden. Aangezien jij voor niemand hoeft te zorgen en niet achter de BBQ hoeft te staan, kun je je aandacht eindelijk eens richten op je dierbaren. Dus laat je een keer verwennen en geniet van de heerlijke BBQ-gerechten, waaronder malse stukken vlees. Goed geregeld! Dus, wil jij profiteren van dat mooie zomerweer? Boek dan gelijk een BBQ in Drenthe en creëer blijvende zomerherinneringen.

Over onze BBQ op locatie in Drenthe

Via CHEFSTBL kun je uiteenlopende BBQ's op locatie in Drenthe plannen. Onder de mogelijkheden vallen bijvoorbeeld een BBQ walking dinner, BBQ buffet en BBQ diner. Dus vind jij het fijn om met je gasten gezellig aan statafels te kletsen terwijl de barbecue-gerechten naar je toe worden gebracht, wil je liever aan tafel zitten en een aantal gangen voorgeschoteld krijgen of loop je het liefste langs het buffet om wat lekkere dingen uit te kiezen? Voldoende mogelijkheden! Jouw BBQ-wensen worden waargemaakt door onze BBQ chefs in Drenthe. Onze chefs zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van kwalitatief goed eten. Zij zorgen er graag voor dat jouw BBQ in Drenthe extra bijzonder wordt.

Moeilijk kiezen?

We snappen dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken tussen al die verschillende BBQ catering opties in Drenthe. Waarschijnlijk loop jij al weg te dromen bij al die verleidelijke foto's en keuzemenu's. Er zijn ook gewoon zoveel verschillende keuzemogelijkheden! Het maakt eigenlijk niet zoveel uit voor welke optie gaat, je gaat hoe dan ook samen met je vrienden, familie of collega’s genieten van een avondvullend programma met een heerlijk BBQ diner in Drenthe. Maar mocht jij toch keuzehulp nodig hebben, dan staan we voor je klaar. Jouw beslissing wordt een stuk eenvoudiger door gebruik te maken van onze keuzehulptool. Kom je niet veel verder met deze tool? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de medewerkers van CHEFSTBL voor advies.

In Drenthe een BBQ plannen

Een BBQ organiseren kan op iedere locatie Drenthe. Het is hierbij niet belangrijk waar in Drenthe de BBQ wordt georganiseerd - in de tuin van jouw kantoor, in jouw eigen tuintje of op een externe locatie. Op vrijwel elke locatie is een BBQ mogelijk! Onze chefs rijden graag naar je toe om jou en je gasten een heerlijke avond te bezorgen.

Bij iedere BBQ heb je de optie om bepaalde extra’s te boeken. Sommige cateraars geven zelfs de optie om jouw tuin volledig aan te kleden met een tent, tafels en eventuele tuinversiering. Handig, niet? Op de dag van de BBQ op locatie in Drenthe wordt alles tijdig voorbereid en opgebouwd. Dit voorkomt onnodige stress!

BBQ bij jou thuis mét kok! Mogelijk in Drenthe

Bij jouw BBQ op locatie in Drenthe komen wij uiteraard niet aan met standaard hamburgers of worstjes. Nee wij vertalen jouw BBQ naar een echte fine dining ervaring. Jouw gekozen BBQ chef in Drenthe stelt een heerlijk menu samen met verse producten. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw (dieet)wensen. Na de boeking van de BBQ in Drenthe, zullen wij met je bellen om het menu door te nemen.

Met veel enthousiasme maken wij jouw BBQ-avond compleet. Wij bereiden BBQ-gerechten die jou het water in de mond doen laten lopen. Maar onze chefs gaan verder dan dat. Ook entertainment staat op het menu. Ze vertellen jouw interessante weetjes over de gerechten en ingrediënten. Door een BBQ chef in Drenthe te boeken via CHEFSTBL, haal jij gegarandeerd een gezellige persoonlijkheid in huis.

Tot slot vinden wij het ook belangrijk dat je voldoende ontspant tijdens de avond. Tijdens en na het diner kun jij dus lekker blijven zitten in je comfy tuinstoel. Jij hoeft nergens aan te denken. Dit hoort bij onze BBQ catering in Drenthe. Ook het opruimen en afbouwen kun je aan ons overlaten!

BBQ met kok op locatie boeken in Drenthe

Wil jij zo'n BBQ aan huis met kok in Drenthe wel eens uitproberen? En ben je klaar om samen met vrienden, collega’s of familieleden te genieten van heerlijk eten in de zon, terwijl de kinderen zich goed vermaken in de tuin? Neem dan een kijkje bij ons aanbod aan BBQ's met kok en vul Drenthe in bij de filter. Kijk rustig rond en boek jouw favoriete BBQ chef in Drenthe!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.